Οι δύο «μεταγραφές» που έρχονται

21:34 | 14/11/2019

Στάικος και Μίγγος είναι, μετά τον Κουτρουμπή, αυτοί που έρχονται.

Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές χρειάστηκαν χρόνο για να φτάσουν στα επιθυμητά αγωνιστικά επίπεδα και όπως συνέβη στην περίπτωση του Γιώργου Κουτρουμπή, αρχίζουν να μετρούν αντίστροφα.

Ο Πασχάλης Στάικος, βέβαια, έχει πάρει τις πρώτες ευκαιρίες, με μικρές, χρονικά, συμμετοχές έως τώρα, δείχνοντας ότι έχει φτάσει σε αυτό που θέλει ο Γιώργος Σίμος και το τεχνικό επιτελείο γενικότερα, ενώ και ο Θοδωρής Μίγγος ετοιμάζεται για το come back.

Μην ξεχνάτε ότι ο Μίγγος προέρχεται από ένα σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και τον άφησε εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα. Προφανώς οι άνθρωποι του ΟΦΗ γνώριζαν, όταν προχώρησαν στην απόκτησή του, ότι θα χρειαστεί ένα εύλογο διάστημα για να επανέλθει στον καλό του εαυτό και δεν τον πίεσαν.

Αμφότεροι ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα του ΟΦΗ, με τον Στάικο να είναι ένα «κλικ» πιο μπροστά, αφού έχει παίξει σε επίσημα παιχνίδια, ενώ ο Μίγγος δεν αποκλείεται να αγωνιστεί στο προσεχές φιλικό στο ΒΑΚ με τον ΠΟΑ (Σάββατο, 11:00).

Το ευχάριστο για τον Σίμο είναι ότι προσθέτει ακόμη δύο «μεταγραφές», δύο «όπλα» για τη συνέχεια των υποχρεώσεων. Ειδικά τώρα που ο Μεγιάδο είναι στα «πιτς», ο Στάικος φαντάζει μία ακόμη λύση για να τον αντικαταστήσει.

Ο ΟΦΗ αποκτά το «βάθος» στις εναλλακτικές λύσεις και με συν δύο ποδοσφαιριστές τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα για τον τεχνικό της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δέκα με τόνο: Οι πρωταγωνιστές των πρώτων 10 αγωνιστικών

Να διορθώσει την κακή «συνήθεια»

Φιλικό ΟΦΗ-ΠΟΑ το Σάββατο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.