Οι επόμενες μεταγραφές και ο σίγουρος Αποστολόπουλος

15:04 | 09/08/2019

Ο ΟΦΗ συνεχίζει τις πολύπλευρες μεταγραφικές διαπραγματεύσεις για στόπερ και τερματοφύλακα, ενώ ανακοινώνει τον Αποστολόπουλο.

Στον ΟΦΗ είναι αποφασισμένοι να τελειώσουν τις μεταγραφικές τους προτεραιότητες μέσα στο επόμενο διάστημα. Οι στόχοι έχουν εντοπιστεί, ωστόσο κάτι οριστικό δεν υπάρχει προς το παρόν. Και δεν είναι μόνο η περίπτωση του Σαλίμι, που βρίσκεται στο προσκήνιο για τον ηρακλειώτικο σύλλογο.

Οι «ασπρόμαυροι» προχωράνε τόσο την υπόθεση του δεύτερου στόπερ, όσο και του τερματοφύλακα. Και εδώ πρόκειται για ποδοσφαιριστές από την ξένη αγορά.

Βιασύνη δεν υπάρχει, αλλά το ζητούμενο είναι να κλείσουν τα παραπάνω κεφάλαια όσο γίνεται πιο σύντομα, ώστε να τεθούν και οι παίκτες στη διάθεση του Γιώργου Σίμου.

Κανείς, βέβαια, δεν μπορεί να προδικάσει την εξέλιξη των συζητήσεων, αν και σε κάθε περίπτωση υπάρχουν οι εναλλακτικές λύσεις.

Στον ΟΦΗ, πάντως, επιθυμούν να συμφωνήσουν με τις βασικές επιλογές τους. Το σίγουρο είναι πως από ώρα σε ώρα αναμένονται τα… σπουδαία. Δε θα είναι, δηλαδή, απίθανο αν ακόμη και μέσα στο σαββατοκύριακο θα έχουν συμπληρωθεί κι άλλα κομμάτια του «παζλ».

Το θρίλερ με Σαλίμι

Ο Ιμάν Σαλίμι αποτελεί το βασικό στόχο του ηρακλειώτικου συλλόγου για το κέντρο της άμυνας και οι «ασπρόμαυροι» είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Το θέμα είχε αρχίσει ιδανικά για το σύνολο του Γιώργου Σίμου, που είχε τελειώσει ουσιαστικά την υπόθεση, πριν η Τράκτορ Σάζι ανεβάσει ξαφνικά τις απαιτήσεις της, γεγονός που περιέπλεξε την κατάσταση. Ο Τούρκος προπονητής, Μουσταφά Ντενιζλί, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιρανικού Τύπου, δε συζητάει την παραχώρηση του Σαλίμι, αφού έχει στηρίξει πάνω του την αμυντική γραμμή του συγκροτήματος του, ωστόσο τα πάντα είναι ανοικτά.

Οι διαπραγματεύσεις του ΟΦΗ με τους Πέρσες καλά κρατούν και παίζεται ένα… σκληρό πόκερ γύρω από τη μεταγραφή του.

Μεταγραφή με μέλλον

Από’ κει και πέρα, η πιο κοντινή σε ολοκλήρωση μεταγραφή στον Όμιλο είναι εκείνη του Απόστολου Αποστολόπουλου.

Οι επαφές βρίσκονται πλέον σε τελικό στάδιο και οι πληροφορίες θέλουν το θέμα να έχει ήδη τελειώσει.

Ο ΟΦΗ θέλει να κάνει δικό του τον 16χρονο ακραίο αμυντικό, τον οποίο συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις και εφόσον ρυθμιστούν και κάποιες διαδικαστικές λεπτομέρειες, θ’ ακολουθήσουν και οι ανακοινώσεις.

Βάσει, επομένως, των όσων διαρρέουν, την ερχόμενη εβδομάδα ο Αποστολόπουλος θα γίνει και επίσημα ποδοσφαιριστής της ομάδας του Ηρακλείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προχωράει με Αποστολόπουλο

«Μάχη» για Σαλίμι

Φάκελος τηλεοπτικά: TV or not TV?

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.