​Οι επόμενες ανακοινώσεις του ΟΦΗ

ΟΦΗ

Το ξεκαθάρισμα του ρόστερ συνεχίζεται στον ΟΦΗ προτού αρχίσουν οι μεταγραφικές προσθήκες.

Ο Νίκος Κοροβέσης ήταν η τελευταία αποχώρηση που ανακοίνωσε ο ΟΦΗ και η διαδικασία συνεχίζεται όχι μόνο σε ό,τι αφορά τα «αντίο», αλλά και στο θέμα των ανανεώσεων.

Ο Μπόι Βάτερμαν αποτελεί παρελθόν και αναμένεται να είναι η επόμενη ανακοίνωση, ενώ δεν αποκλείεται και σήμερα να γνωστοποιηθεί η συμφωνία με τον Κώστα Γιαννούλη. Όπως έγραψε η εφημερίδα «Πατρίς» τη Δευτέρα, ο έμπειρος αμυντικός συμφώνησε με τον Όμιλο και θα ανανεώσει το συμβόλαιό του παραμένοντας στο Ηράκλειο. Ηταν μία φυσιολογική εξέλιξη από πλευράς ποδοσφαιριστή, αφού ουσιαστικά εκκρεμούσε η απάντησή του. Ο ΟΦΗ έδειξε στον παίκτη εξ αρχής ότι θέλει να τον κρατήσει και να συνεχίσει να αποτελεί μία σημαντική λύση για την άμυνα για τον Νίκο Νιόπλια, ενώ και ο ίδιος γνώριζε πως βαδίζοντας σιγά-σιγά στα 35 η καλύτερη δυνατή λύση για το τελευταίο συμβόλαιο ήταν η Κρητική ομάδα γνωρίζοντας πως τον υπολογίζει.

Κατά τα λοιπά, ο ΟΦΗ συνεχίζει να υλοποιεί τον μεταγραφικό του σχεδιασμό που δεν αφορά φυσικά μόνο τις προσθήκες, αλλά και τις ανανεώσεις και τις αποχωρήσεις. Επί της ουσίας ο σχεδιασμός «κλείδωσε» με το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Δεν χρειάζονταν τα πλέι άουτ για να βγουν συμπεράσματα για το που πρέπει να ενισχυθεί ο Όμιλος ούτε για να σχηματιστεί μία ολοκληρωμένη εικόνα για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και τη συνολική τους παρουσία τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Οι αποχωρήσεις Καστάνιος, Σελίμοβιτς και Κοροβέση, αλλά και η ανανέωση με τον Γιαννούλη ήταν οι θεωρητικά εύκολες περιπτώσεις (που η αλήθεια είναι πως μόνο εύκολα δεν ήταν τα "διαζύγια” με τους δύο πρώτους, όπως έχουμε ξαναγράψει). Οι υποθέσεις Βούρου-Φελίπε παραμένουν οι κρίσιμες, όπως και αυτή του Λάζαρου Λάμπρου του οποίο ο δανεισμός από τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε.

Στον ΟΦΗ επιδιώκουν και είναι απολύτως φυσιολογικό να ολοκληρώσουν τα περισσότερα θέματα πριν από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας έτσι ώστε ο Νιόπλιας να μπορεί να δουλέψει για τη νέα περίοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η προετοιμασία, τα φιλικά και το «κλειδί» του εφετινού καλοκαιριού

Τα δίνει όλα για Βούρο ο ΟΦΗ

Οι προσθήκες, οι αποχωρήσεις και οι... ρεζέρβες

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.