​Οι επόμενες αποχωρήσεις και τα ερωτηματικά

ΟΦΗ

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στον ΟΦΗ με τους «σίγουρους» να ακολουθούν. Ερωτηματικό για τις επόμενες.

Εβδομάδα αποχωρήσεων διανύουμε στον ΟΦΗ, κάτι που αναμενόταν μετά την ολοκλήρωση των πλέι άουτ και την έναρξη της υλοποίησης του σχεδιασμού για τη νέα σεζόν. Στο σχεδιασμό φυσικά είναι και οι παίκτες που θα φύγουν από τον Ομιλο ώστε να γίνει το σχετικό ξεκαθάρισμα του ρόστερ και έπειτα να ακολουθήσουν οι κινήσεις ενίσχυσής του.

Καστάνιος και Σελίμοβιτς έκαναν την αρχή σε ό,τι αφορά τις επίσημες ανακοινώσεις και θα ακολουθήσει ο Νίκος Κοροβέσης, τον οποίο ο κόσμος αποχαιρέτησε στο τελευταίο εντός έδρας εφετινό ματς, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Σίγουρη είναι και η αποχώρηση του Μπόι Βάτερμαν (μαζί με του Κοροβέση, λήγει το συμβόλαιό του) και από κει και πέρα αρχίζουν τα ερωτηματικά. Το συμβόλαιο του Κώστα Γιαννούλη λήγει και ουσιαστικά περιμένουμε την εξέλιξη πάνω σε αυτό το θέμα και αν ο έμπειρος αμυντικός θα παραμείνει στον ΟΦΗ και θα κλείσει την καριέρα του στο Ηράκλειο.

Στην πρόσφατη συνάντηση που είχε ο Μηνάς Λυσάνδρου με τους δημοσιογράφους άφησε να εννοηθεί πως θα υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις. Είτε με τη μορφή των Καστάνιος-Σελίμοβιτς είτε με τη μορφή δανεισμών είτε ακόμα και με τη μορφή έμψυχων ανταλλαγμάτων.

Προς το παρόν οι αποχωρήσεις ήταν οι σίγουρες. Καστάνιος, Σελίμοβιτς και έπειτα Κοροβέσης και Βάτερμαν. Έπειτα είναι τα... καλά για να δούμε τι άλλο μπορεί να προκύψει και πώς θα διαμορφωθεί το ρόστερ ενόψει των μεταγραφών.

Θυμίζουμε, τέλος, πώς παραμένει ανοιχτό και το θέμα του Πραξιτέλη Βούρου, για το οποίο δουλεύει ο ΟΦΗ και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τέλος ο Καστάνιος

Τέλος ο Σελίμοβιτς

Ο ΟΦΗ οφείλει να ξανακερδίσει όλο τον κόσμο του!

Τα «θέλω» του Νιόπλια για τον ΟΦΗ της νέας περιόδου

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.