Οι «κολλητοί» τον αλλάζουν

16:45 | 06/09/2020

Η είσοδος των Νέιρα και Μεγιάδο αναμένεται να βελτιώσουν αισθητά τον ΟΦΗ.

Η ήττα από τον Εργοτέλη δεν άρεσε σε κανένα στον Όμιλο. Ακριβής εικόνα του ματς δεν υπήρχε, ωστόσο είναι σίγουρο ότι οι παίκτες του Γιώργου Σίμου δεν έκαναν σωστά πολλά πράγματα, κάτι που φανερώνει και το τελικό σκορ.

Οι «κιτρινόμαυροι» τους… μπλόκαραν και οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να παρουσιάσουν το «πρόσωπο» που θέλουν στην τελική «πρόβα».

Εκτός, βέβαια, από τις υπόλοιπες απουσίες, υπήρχαν δύο, που θεωρούνται κάτι παραπάνω από σημαντικές για τους «ασπρόμαυρους».

Ουδείς αναντικατάστατος φυσικά, όμως όταν λείπουν οι Νέιρα και Μεγιάδο, το κενό που αφήνουν στη μεσαία γραμμή είναι τεράστιο. Το Σάββατο (05/09) βγήκε από νωρίς εκτός αγώνα και ο Στάικος, οπότε το πρόβλημα έγινε μεγαλύτερο.

Ο Μεγιάδο δεν είναι αυτή τη στιγμή παίκτης του ΟΦΗ, αλλά αναμένεται να ενταχθεί και πάλι στο ρόστερ, παρόλο που στο θέμα του υπάρχει καθυστέρηση, στοιχείο που δημιουργεί μια ανησυχία στις τάξεις του κόσμου.

Προς το παρόν δεν έχει εκφραστεί κάποιος προβληματισμός από την ΠΑΕ, αν και το «πίτμπουλ» με την χρονοτριβή που έχει παρατηρηθεί, δεν θα είναι διαθέσιμος τουλάχιστον για την πρεμιέρα της Super League 1, αλλά και ενόψει του Απόλλωνα Λεμεσού.

Εφόσον, όμως, παραμείνει, μαζί με τον Νέιρα συνθέτουν ένα καταπληκτικό δίδυμο στα χαφ, που στην περίοδο της προετοιμασίας ο Όμιλος έχει στερηθεί.

Ο 31χρονος μέσος ταλαιπωρείται από μικροτραυματισμούς, δεν έχει βρει ακόμη αγωνιστικό ρυθμό και η έλλειψη του είναι τεράστια.

Οι δυο τους είναι «κολλητοί» εκτός, αλλά και… εντός γηπέδων. Έχουν αποκτήσει μια απίστευτη «χημεία», όταν παίζουν μαζί συνεργάζονται άψογα και δίνουν άλλη δυναμική στον ΟΦΗ.

Η απουσία τους δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση δικαιολογία, ιδιαίτερα τώρα που ο Μεγιάδο δεν έχει υπογράψει. Δεν είναι ψέμα, πάντως, πως οι Αργεντινοί είναι ποδοσφαιριστές, που «εκτοξεύουν» - όταν αγωνίζονται μαζί - την μεσαία γραμμή του Ομίλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το «καμπανάκι», τα δεδομένα και τα ερωτηματικά

ΟΦΗ-Εργοτέλης 0-2: Τα στιγμιότυπα του φιλικού

Σίμος: «Στην πρεμιέρα θα είμαστε όπως πρέπει»

ΟΦΗ-Εργοτέλης: Τα «κλικ» του φιλικού

Ένας... Σολίσ(τ) για τον ΟΦΗ

Το project του ΟΦΗ, η ευρωπαϊκή πορεία κι ένας προβληματισμός

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.