Oι λεπτομέρειες της μεταγραφής Λαμπρόπουλου στον ΟΦΗ

SMS
18:26 | 09/07/2023

Το διετές συμβόλαιο και η αναβάθμιση στα στόπερ

Παίκτης του ΟΦΗ θα πρέπει να θεωρείται ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. Ο πρώην κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνίζονταν στην Γερμανία με την φανέλα της Μπόχουμ, πήρε την απόφαση να επαναπατριστεί, για λογαριασμό της κρητικής ομάδας.

Όπως μετέφερε μέρα από το Capitano.gr ο Σταύρος Καραϊνδρος, ο Λαμπρόπουλος πριν από λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από τη γερμανική ομάδα και ο ΟΦΗ με μεθοδικότητα και επιμονή άρχισε το... στενό μαρκάρισμα στον ποδοσφαιριστή το deal θα επιβεβαιωθεί όπως όλα δείχνουν την Δευτέρα (10/07).

Ο Λαμπρόπουλος φτάνει μέσω Αθήνας, το πρωί της Δευτέρας στο Ηράκλειο (8.30), αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα κυλήσουν ομαλά, θα υπογράψει συμβόλαιο με την κρητική ομάδα διάρκειας 2 ετών.

Κάπως έτσι, με την διαφαινόμενη προσθήκη του Λαμπρόπουλου και την απόκτηση του Καρώ, ο ΟΦΗ κάνει την αναβάθμιση στα στόπερ που επιθυμούσε, ψηλώνει την ομάδα και φυσικά κλείνει τα κενά του στα μετόπισθεν όπου θα αγωνίζεται του χρόνου με τρία στόπερ. Η μόνη εκρεμμότητα, πρακτικά, είναι η επισημοποίηση για το ''διαζύγιο'' με τον Γιοχού, ο οποίος ουσιαστικά αποτελεί ξένο σώμα στην ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οριστικό: Ο ΟΦΗ συμφώνησε με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο!

Ο ΟΦΗ περιμένει την απάντηση του Λαμπρόπουλου - Όλο πιο κοντά το deal!

Η αναβάθμιση στα μετόπισθεν και οι αποδείξεις για τους τρεις στόπερ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.