Τελειώνουν τα πλέι οφ και αρχίζουν οι μεταγραφές

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ θέλει να ολοκληρώσει όσο γίνεται καλύτερα τη σεζόν κι έπειτα να επικεντρωθεί στα μεταγραφικά

Μπορεί η 5η θέση να χάθηκε, αφού ο Άρης ήταν ο νικητής σ’ αυτή την… κόντρα γοήτρου με τον Όμιλο, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» κάθε άλλο παρά αδιάφορα βλέπουν τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια των πλέι οφ.

Και μόνο το γεγονός πως το συγκρότημα του Σίμου έχει να παίξει ακόμη με τους «αιώνιους», αυτόματα οι αναμετρήσεις αυτές έχουν το κίνητρο τους. Το ζητούμενο είναι να κλείσει η ομάδα του Ηρακλείου θετικά τη χρονιά.

Στη συνέχεια όλο το «βάρος» θα πέσει στον σχεδιασμό ενόψει της ερχόμενης περιόδου. Ήδη, βέβαια, η διοίκηση του ΟΦΗ έχει μπει με δυναμικό τρόπο στο μεταγραφικό «παζάρι» του καλοκαιριού, αφού έχουν αποκτηθεί Ουές και Σαρδινέρο, όμως έπεται και συνέχεια.

Το τεχνικό επιτελείο των «ασπρόμαυρων» έχει οριοθετήσει τους στόχους του και κάνει τις επαφές του, προκειμένου να φτιάξει ένα δυνατό ρόστερ, με βάθος και ποιότητα.

Η καινούργια σεζόν έχει υψηλές απαιτήσεις, καθώς αρχικά ο ηρακλειώτικος σύλλογος καλείται να διατηρηθεί στην ελίτ της Super League 1 και μετά ν’ ανταπεξέλθει στο «γεμάτο» πρόγραμμα, που φέρνουν πρωτάθλημα, κύπελλο και Europa League.

Πώς θα κινηθεί στις μεταγραφές

Στις προθέσεις, έτσι, των ιθυνόντων του ΟΦΗ είναι η ενίσχυση σε όλες τις γραμμές. Στα μετόπισθεν αναζητούνται ένα αριστερό μπακ και ένα στόπερ. Για το κέντρο της άμυνας, βέβαια, υπάρχει από τον περασμένο Ιανουάριο και ο Βαφέας, ο οποίος στην… μετά κορωνοϊό εποχή εμφανίζεται σε πολύ καλή κατάσταση και ίσως βάλει σε δεύτερες σκέψεις τον Σίμο.

Από’ κει και πέρα, στη μεσαία γραμμή, πολλά θα εξαρτηθούν από την εξέλιξη της υπόθεσης Μεγιάδο, με τον Όμιλο, πάντως, να βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του, αφού φαίνεται να τα έχει βρει με την Τσακαρίτα.

Δεν αποκλείεται, βέβαια, να γίνει κίνηση και για ένα «μικτό» μέσο, αν και πρέπει φυσικά να ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι με τον Βίκτορ.

Στα εξτρέμ, τώρα, έχει ενταχθεί στην ομάδα ο Σαρδινέρο, αλλά οι «ασπρόμαυροι» αναμένεται να πάνε σε ακόμη μία προσθήκη, ενώ η περίπτωση παραμονής του Σεμέντο δεν είναι και τόσο απλή.

Αν δε συνεχίσει, δηλαδή, ο Πορτογάλος, δε θ’ αποτελέσει έκπληξη αν ο ΟΦΗ πάρει και τρίτο παίκτη για τα «φτερά».

Το σύνολο του Σιμου, πάντως, θέλει ενίσχυση και στη γραμμή… κρούσης του και ψάχνει ένα επιθετικό, ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα ν’ αγωνιστεί και στις πλευρές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτό που πρέπει να διορθώσει ο ΟΦΗ

Η μεγάλη «μάχη» της μεσαίας γραμμής

Του χρόνου ένας... άλλος Σίμος

Τα πλέι οφ έκαναν ζημιά στον ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.