Οι οργανωμένοι έστειλαν το μήνυμα για το «ναυάγιο»

SMS
23:08 | 14/02/2021

Οι αποδοκιμασίες, η αντίδραση των οργανωμένων για την κακή κατάσταση του ΟΦΗ και η δύσκολη επόμενη μέρα

Η ήττα του ΟΦΗ από τον Βόλο προκάλεσε τριγμούς στο οικοδόμημα της κρητικής ομάδας. Τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με τον κόσμο και τις αντιδράσεις του. Χαρακτηριστικές ήταν οι αντιδράσεις κατά τη διάρκεια του κυριακάτικου αγώνα, αλλά και μετά το τέλος αυτού.

Οι αποδοκιμασίες από τις παρακείμενες ταράτσες και η οργίλη αντίδραση κατά την αποχώρηση της αποστολής το βράδυ της Κυριακής είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Για δεύτερη φορά, μετά την πρόσφατη «επίσκεψη» στο «Ν.Καζαντζάκης», οι οργανωμένοι φρόντισαν να «τρίξουν τα δόντια». Η κριτική τους αυστηρή και είναι λογικό. Βλέπουν την τραγική εικόνα της αγαπημένης τους ομάδας και θέλουν να «σοκάρουν» άπαντες μπας και γυρίσει ο τροχός.

Πλέον οι οργανωμένοι δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω. Και αυτό είναι το μεγαλύτερο στοίχημα που καλείται να κερδίσει ο οργανισμός του ΟΦΗ για να ανατρέψει την κατάσταση. Πρώτον, να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη των φιλάθλων (κάτι που χρειάζεται τεράστια προσπάθεια) και δεύτερον να επαναφέρουν την ηρεμία. Σε αντίθετη περίπτωση, σκηνικά όπως αυτό το βράδυ της Κυριακής με τις αποδοκιμασίες και τους διαλόγους θα επαναληφθούν. Το τελευταίο πράγμα που θέλει ο ΟΦΗ είναι «λαϊκά δικαστήρια», αλλά σε αυτό δεν φταίνε οι οργανωμένοι. Έτσι όπως έγινε η κατάσταση, η κρητική ομάδα χρειάζεται ένα σοκ. Το αν αυτό ήρθε μετά τα όσα έγιναν έξω από το γήπεδο μετά το ματς με τον Βόλο, θα το δείξει το άμεσο μέλλον. Το παρόν, πάντως, είναι ζοφερό, στο αγωνιστικό κομμάτι, με μία ομάδα που μοιάζει παρατημένη στη μοίρα της.

Το οξύμωρο είναι ότι πριν το ματς, το πανό της φωτογραφίας κρεμάστηκε στις εξέδρες για να υπενθυμίσει σε όλους τι εστί ΟΦΗ. Λίγα λεπτά μετά, ο ΟΦΗ βρέθηκε να κυνηγάει από νωρίς το σκορ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βόλος-ΟΦΗ 1-2: Δεν έχει τελειωμό ο κατήφορος!

Σίμος: «Δεν υπάρχει η λέξη φόβος στον ΟΦΗ»!

Το πρώτο του Καστάνιος!

Ο Λυμπεράκης είπε το αυτονόητο


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.