O​ι προτάσεις για Μανδά και το διαπραγματευτικό ατού του ΟΦΗ

Απόψεις

Στον ΟΦΗ χειρίζονται την υπόθεση του Χρήστου Μανδά με ηρεμία, υπομονή και γνώμονα το καλύτερο δυνατό deal.

Η υπόθεση του Χρήστου Μανδά και του ενδεχόμενου πώλησης παραμένει «ενεργή» και δεν αποκλείεται να απασχολήσει εντόνως το προσεχές διάστημα.

Οπως είχε ενημερώσει ο Μηνάς Λυσάνδρου στη συνάντηση που έγινε με τους δημοσιογράφους, ο ΟΦΗ έχει προτάσεις για τον νεαρό γκολκίπερ, ο οποίος κακά τα ψέματα είναι ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για την Κρητική ομάδα. Κι επειδή πρόκειται ακριβώς γι' αυτό, ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο, στον ΟΦΗ δεν πρόκειται να τον πουλήσουν αν δεν ικανοποιηθούν τα (οικονομικά) θέλω.

Ο ΟΦΗ είναι έτσι κι αλλιώς σε πλεονεκτική θέση και μπορεί να διαπραγματεύεται με τους δικούς του όρους για έναν παίκτη που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον από το εξωτερικό. Δεν του έχει βάλει πωλητήριο, αλλά ούτε θα πει «όχι» σε μία καλή πρόταση για να τον παραχωρήσει. Κι αυτό είναι το πιο σημαντικό ότι αν προχωρήσει το θέμα ο ΟΦΗ θα έχει κερδίσει το καλύτερο δυνατό.

Ο Μανδάς είναι στο «κάδρο» από Γερμανία και Ισπανία μεριά, είναι δεδομένο το ενδιαφέρον, έχουν προκύψει και προτάσεις, αλλά δεν είναι κοντά σε αυτά που έχει ορίσει ο ΟΦΗ για να μπορεί να μπει σε κουβέντα.

Οπως έχουμε γράψει, στην ΠΑΕ θέλουν να μπουν σιγά-σιγά στη διαδικασία της αυτοχρηματοδότησης και να σταματήσει να βάζει συνέχεια λεφτά ο Μιχάλης Μπούσης. Για να γίνει αυτό πρέπει να μπαίνουν λεφτά στα ταμεία. Για να μπουν λεφτά στα ταμεία πρέπει να γίνουν πωλήσεις. Για να γίνουν πωλήσεις πρέπει να έρθουν καλά λεφτά. Τόσο απλά, νόμος της αγοράς του ποδοσφαίρου.

Οσον αφορά στην επόμενη μέρα αν ο 23χρονος γκολκίπερ αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι, όπως έχουμε γράψει θα μπει σε πρώτο πλάνο ο Χριστογεώργος, ο ΟΦΗ θα αποκτήσει τερματοφύλακα, αλλά ο 23χρονος που πήγε στον Ομιλο τον χειμώνα θα λογίζεται ως βασική λύση αφού τον πιστεύει ο Νταμπράουσκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Μανδάς αποθέωσε τον ΟΦΗ και απάντησε για το μέλλον του

Ο «φτιαγμένος» Μανδάς είναι το αύριο του ΟΦΗ

Το μέγα φάουλ του Πογέτ με Μανδά που δείχνει πως η Εθνική είναι των λίγων

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.