Οι προτάσεις για την ΠΑΕ Εργοτέλης που απορρίφθηκαν και η απόφαση του Σάμι

SMS

Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Capitano.gr για το παρόν και το μέλλον της κρητικής ΠΑΕ

Στις 15 Μαρτίου το Capitano.gr αποκάλυψε την πολύ πιθανή απεμπλοκή από την ΠΑΕ Εργοτέλης, δύο ανθρώπων οι οποίοι κινούν τα νήματα στην ομάδα: του ιδιοκτήτη Μάγκεντ Σάμι και του γενικού διευθυντή Γιώργου Τουτζάρη.

Μια είδηση όπως είναι λογικό αναπαράχθηκε, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ούτε επίσημη ούτε ανεπίσημη αντίδραση για ένα σοβαρό θέμα για το μέλλον του ιστορικού συλλόγου. Η πολιτεία δεν στέκεται σοβαρά δίπλα στις ομάδες της Superleague 2, στοίχημα και ΕΡΤ ''τρενάρουν'' τις εξελίξεις και κάπως έτσι αρκετές ΠΑΕ ''αιχμαλωτίστηκαν'' και έφτασαν στο σημείο να κυνηγάνε την ουρά τους. Σε αυτό το πλαίσιο και η ομάδα του Ηρακλείου, η οποία είναι πιθανό αλλάξει ιδιοκτησία τους επόμενους μήνες.

Η απόφαση Σάμι και το τέλος από τον χώρο του ποδοσφαίρου

Στην πραγματικότητα, όσον αφορά την ''κιτρινόμαυρη'' ΠΑΕ, η απεμπλοκή του Μάγκεντ Σάμι από τα κοινά της ΠΑΕ είναι κάτι που τον απασχολεί πιο έντονα τον τελευταίο χρόνο και δεν έχει να κάνει ΜΟΝΟ με το οικονομικό κομμάτι. Οι επενδύσεις και τα σχέδια στην Κρήτη για διάφορους λόγους δεν προχώρησαν, η αποχώρηση του από την Λιρς, με την Wadi Degla τα πράγματα είναι ρευστά και σύμφωνα με πληροφορίες τους προηγούμενους μήνες έφτασε κοντά στο να φύγει εντελώς από τον χώρο του ποδοσφαίρου. Είναι κάτι που έχει στο μυαλό του αλλά φαίνεται να μην έχει πάρει την οριστική του απόφαση.

Σειρήνες από Βέροια για Τουτζάρη

Όσον αφορά τον Γιώργο Τουτζάρη, η αρχική απόφαση του είναι να αποχωρήσει τον Ιούνιο, όπως γράψαμε πριν μέρες. Αυτό ακόμα δεν είναι 100% σίγουρο, μπορεί να έχουμε ανατροπές. Όπως γίνεται εύκολο αντιληπτό, έτσι όπως είναι δομημένη η ΠΑΕ, χωρίς τον Γενικό Διευθυντή της δεν μπορεί να λειτουργήσει. Το μέλλον του έχει να κάνει και με την επιστροφή στην πατρίδα και συγκεκριμένα στην ομάδα της Βέροιας, δεν είναι απίθανο να τον δούμε του χρόνου στην ''Βασίλισσα του Βορρά'', ακόμα και στο πρωτάθλημα της Superleague.

Η πρόταση για την ΠΑΕ που απορρίφθηκε

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η ΠΑΕ Εργοτέλης με τον τρόπο της, είχε κάνει γνωστό από το καλοκαίρι ότι είναι διατεθειμένη να ακούσει προτάσεις για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Από τον περασμένο Νοέμβριο, υπήρχαν κάποιες ''ενοχλήσεις'' προς την ΠΑΕ - όχι κάτι ''φοβερό'' - μάλιστα ένας από τους ενδιαφερόμενους κινήθηκε για την εμπλοκή του στην ''κιτρινόμαυρη'' ΠΑΕ όμως ''κόπηκε'' λόγω πρότερου βίου σε Ελληνική ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εργοτέλης: Ο πονοκέφαλος των προσφυγών

Oι δηλώσεις Βρέντζου στο Capitano.gr μετά το δημοσίευμα για Σάμι - Τουτζάρη

Προσφυγή Μπότε στον Εργοτέλη!

Χωρίς Τουτζάρη - Σάμι η επόμενη ημέρα στον Εργοτέλη;

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.