Οργισμένοι στον ΟΦΗ με Ροκάκη, μεγάλη ένταση στο τέλος…

21:24 | 21/04/2018

Δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο ο αγώνας του ΑΟΧ/Κισσαμικού με τον ΟΦΗ στα Περιβόλια…

Με τη λήξη του αγώνα θερμοκέφαλοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να αφαιρέσουν πανό των γηπεδούχων, ενώ μισή ώρα αργότερα κατά την αναχώρηση των οπαδών του ΟΦΗ, λεωφορείο που τους μετέφερε σταμάτησε μπροστά από την είσοδο της θύρας 1 όπου υπήρξε ένταση, με τις δυνάμεις της αστυνομίας να ενεργούν άμεσα και να αποτρέπουν τα χειρότερα. 

Σαν να μην έφταναν αυτά, στον ΟΦΗ είναι σφόδρα ενοχλημένοι με τον πρόεδρο του ΑΟΧ/Κισσαμικού Αντώνη Ροκάκη, για τον οποίο τονίζουν πως η συμπεριφορά του μετά τον αγώνα ήταν προκλητική. Όπως υποστηρίζουν οι παράγοντες του ΟΦΗ, ο κ. Ροκάκης τους επιτέθηκε στα αποδυτήρια με άσχημες εκφράσεις. 

Όπως λένε χαρακτηριστικά: «δεν σεβάστηκε ούτε το όνομα του ΟΦΗ, ούτε κανέναν και είναι ντροπή μια τέτοια συμπεριφορά από πρόεδρο ομάδας της Κρήτης». Μάλιστα απειλήθηκε επεισόδιο με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Αλετρά, αλλά και τον τεχνικό διευθυντή Παύλο Αδάμο, οι οποίοι δεν άφησαν αναπάντητα, τα όσα έλεγε ο πρόεδρος της ομάδας των Χανίων. 

Μόλις αντιλήφθηκε το επεισόδιο ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος, έγινε έξαλλος και απευθυνόμενος στον κ. Ροκάκη σε σκληρό ύφος του είπε: «εσύ θα μιλήσεις για τον ΟΦΗ; Δεν είμαστε χθεσινοί. Ξέρουμε τι έχετε κάνει!»…

Σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι του Ομίλου, το πρόβλημα του προέδρου του Κισσαμικού ήταν το πανό που άρπαξε φίλαθλος του ΟΦΗ, μετά το τέλος του αγώνα. Οι άνθρωποι της διοίκησης της ομάδας του Ηρακλείου, του είπαν ότι δεν τους εκφράζει αυτή η ενέργεια και πως δεν έχουν ευθύνη. Στον ΟΦΗ έχουν παράπονα από τη φιλοξενία της ομάδας στα Χανιά και όπως έλεγαν ειρωνικά: «με άλλες ομάδες, δεν είχαν τον ίδιο πάθος»

Το παράπονό τους όπως έλεγαν ήταν ότι στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, συμπεριφέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στην αποστολή της ομάδας των Χανίων και περίμεναν καλύτερη φιλοξενία, σε ανταπόδοση, αυτής του αγώνα του πρώτου γύρου. 

Παρ' όλα αυτά η ισοπαλία αντιμετωπίστηκε με ψυχραιμία. «Δεν έγινε τίποτα. Συνεχίζουμε. Πάμε για τη νίκη την Πέμπτη με τον Παναιγιάλειο. Λίγο έμεινε για να τελειώνουμε με την άνοδο» έλεγαν μετά το τέλος χαρακτηριστικά στον ΟΦΗ.

* Πηγή φωτογραφίας: athlitiko.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.