Παίκτης του ΟΦΗ ο Επασί

11:11 | 15/07/2021

Η κρητική ΠΑΕ ήρθε σε συμφωνία με τον Καμερουνέζο τερματοφύλακα

Σε προφορική συμφωνία με τον Καμερουνέζο τερματοφύλακα Ντέβις Επασί έχει έρθει ο ΟΦΗ. Έκανε μια καλή χρονιά πέρυσι με τη Λαμία, το συμβόλαιο του ολοκληρώθηκε και στα 28 του χρόνια αναμένεται να υπογράψει στον ΟΦΗ συμβόλαιο διετούς διάρκειας. Με την ομάδα της Φθιώτιδας αγωνίστηκε σε 27 παιχνίδια στην Superleague και πλέον θα γίνει ο 4ος αριθμητικά τερματοφύλακας της ομάδας μετά τους Βάτερμαν, Σωτηρίου και Σηφάκη.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται αύριο (Παρασκευή) στην Ολλανδία για να περάσει από εξετάσεις και στη συνέχεια αν όλα κυλήσουν ομαλά να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την κρητική ομάδα.

Ο Επασί ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ρεν, στη συνέχεια μετακόμισε στη Λοριάν, αργότερα σε άλλες Γαλλικές ομάδες (Αβράνς - Επινάλ), πριν τον συστήσει στο Ελληνικό κοινό ο Λεβαδειακός το 2017. Έπειτα από δύο σεζόν, ο Επασί μένει ελεύθερος με την Λαμία να τον προσεγγίζει και να παίρνει την υπογραφή του. Αναπληρωματικός στην ομάδα της Φθιώτιδας την προπέρσινη σεζόν, βασικός αυτή που πέρασε, στην οποία ήταν και εξαιρετικός στα περισσότερα ματς της ομάδας. Διεθνής με την Εθνική Καμερούν, αγωνίστηκε μάλιστα στο πρόσφατο φιλικό με την Νιγηρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η έλευση Τοράλ και η καθυστέρηση με Καμάου

Φίτεσε-ΟΦΗ 2-1: Θετική εικόνα στο ξεμούδιασμα

Στιγμιότυπα από το φιλικό του ΟΦΗ

Το μεγάλο ρίσκο του ΟΦΗ με τον Καμάου

Ο Τοράλ και οι επόμενοι

Τέλος καλό, όλα καλά με Καμάου

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.