Τα πλέι οφ «αποφασίζουν» για την προετοιμασία του ΟΦΗ

09:23 | 25/04/2020

Όλα ανοιχτά στον Όμιλο, αναφορικά με το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Προς το παρόν ουσιαστικές εξελίξεις στον προγραμματισμό δεν υπάρχουν στον ΟΦΗ. Όπως είναι, δηλαδή, ήδη γνωστό, στον Ηρακλειώτικο σύλλογο περιμένουν την τηλεδιάσκεψη της Super League 1, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με την τρέχουσα σεζόν.

Τα… σημάδια δείχνουν ότι θα διεξαχθούν τα πλέι οφ, όμως πρέπει να υπάρξει και επίσημα απόφαση, βάσει της οποίας θα κινηθούν οι «ασπρόμαυροι». Για το σήμερα, αλλά και για την επόμενη μέρα.

Έτσι κι αλλιώς ο σχεδιασμός τους έχει… διαταραχθεί ήδη σε σημαντικό βαθμό, ωστόσο αν γίνει τελικά το μίνι πρωτάθλημα για τον τίτλο, τότε είναι δεδομένο πως μέχρι και τον Ιούλιο η ομάδα του Γιώργου Σίμου θα έχει υποχρεώσεις για την τρέχουσα σεζόν.

Αυτό σημαίνει ότι, όπως όλοι, έτσι και ο Ηρακλειώτικος σύλλογος, θα πρέπει να προχωρήσει σε ολική αναπροσαρμογή των πλάνων του.

Είναι, επίσης, γνωστό ότι ο ΟΦΗ είχε «κλείσει» προπονητικό κέντρο στην Ολλανδία για το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας του.

Δεν αποκλείεται, πάντως, να μην ταξιδέψει στη χώρα της Δυτικής Ευρώπης, την οποία πλήττει σημαντικά ο κορωνοϊός. Όχι μόνο λόγω της πανδημίας, αλλά και επειδή τα περιθώρια για την έναρξη της νέας περιόδου θα έχουν μικρύνει.

Δε θα θεωρηθεί, έτσι, απίθανο αν ο Όμιλος δεν επιλέξει τελικά κάποιο προορισμό του εξωτερικού για την καλοκαιρινή του δουλειά και προτιμήσει να μείνει Ελλάδα.

Στην Ολλανδία, εξάλλου, έβαλαν λουκέτο στις αθλητικές δραστηριότητες μέχρι και την 1η Σεπτεμβρίου, οπότε η κατάσταση είναι κάπως μπερδεμένη.

Τίποτα, επομένως, δεν μοιάζει δεδομένο στην παρούσα φάση, αφού η αβεβαιότητα που επικρατεί και στο ελληνικό ποδόσφαιρο εν μέσω πανδημίας δεν επιτρέπει ακόμα στους ανθρώπους του ΟΦΗ να ολοκληρώσουν τα σχέδια τους για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μια ξεχωριστή χρονιά, αφού θα βρει τους «ασπρόμαυρους» ξανά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έπειτα από 13 ολόκληρα χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ΟΦΗ της νέας χρονιάς: Έτσι τον ονειρεύονται

«Ξεχνάει» ο ΟΦΗ την Ολλανδία;

Οδυσσέας Βελάνας: Το «golden boy» που απασχόλησε τον ΟΦΗ

Τι σημαίνουν για τον ΟΦΗ οι αποφάσεις της UEFA

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.