Μεταγραφές και... εκπλήξεις: «Παίζει» το περσινό σενάριο

ΟΦΗ

Ο σχεδιασμός του ΟΦΗ ενδεχομένως να περιλαμβάνει και φέτος… απροσδόκητες εξελίξεις.

Όπως υποστήριξε και ο Γιάννης Σαμαράς στην πρόσφατη «ανάκριση» του από τους εκπροσώπους του Τύπου, ο Όμιλος δεν πρόκειται να βιαστεί για να δώσει την τελική «μορφή» στο ρόστερ της νέας περιόδου.

Οι «ασπρόμαυροι έχουν τη δική τους φιλοσοφία και στο συγκεκριμένο κομμάτι, κάτι που φάνηκε και την περασμένη σεζόν.

Προχωράνε, δηλαδή, με προσοχή και πάνω απ’ όλα υπομονή, καθώς θέλουν οι επιλογές τους να έχουν όσο το δυνατόν λιγότερο ποσοστό αστοχίας.

Πολύ περισσότερο τώρα, που η ομάδα του Γιώργου Σίμου έχει και το Europa League μπροστά της. Αυτό σημαίνει ότι η ανάγκη για επιτυχημένες κινήσεις είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Μεταγραφές θα γίνουν αρκετές, κάτι που εξάλλου αποδεικνύουν οι ουκ ολίγες μέχρι σήμερα αποχωρήσεις.

Το περυσινό, μάλιστα, «σενάριο» είναι πολύ πιθανό να επαναληφθεί και φέτος. Δεν αποκλείεται, δηλαδή, να υπάρξουν παίκτες, που αν και δεσμεύονται με συμβόλαιο με τον σύλλογο, θα ενημερωθούν ότι δεν υπολογίζονται στα πλάνα του 42χρονου, ώστε είτε να μείνουν ελεύθεροι, είτε να παραχωρηθούν δανεικοί.

Κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου και των πλέι οφ γινόταν και αξιολόγηση από το τεχνικό επιτελείο, οπότε είναι ορατό ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Στο… τρυπάκι της ονοματολογίας δεν μπορεί να μπει κάποιος, όμως δε θα πρέπει ν’ αποκλειστεί το ενδεχόμενο να βρεθούν στην έξοδο ποδοσφαιριστές, που κανείς δεν περιμένει.

Το ζητούμενο, άλλωστε, σε κάθε περίπτωση είναι το συμφέρον και το καλό της ομάδας, οπότε οι όποιες αποφάσεις παρθούν, θα είναι για να οδηγηθούν τα πράγματα στη συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Οι ιθύνοντες του ΟΦΗ, πάντως, «τρέχουν» το πλάνο τους και η επικρατέστερη εκδοχή μοιάζει, πέρα των μεταγραφών που θα πραγματοποιηθούν, να υπάρξουν κι άλλα «διαζύγια».

Ή έστω ορισμένοι ποδοσφαιριστές να μη βρουν χρόνο συμμετοχής στο ροτέισον, εφόσον δε συμφωνήσουν να μείνουν ελεύθεροι και παράλληλα δεν δεχτούν κάποια ικανοποιητική πρόταση από άλλο σύλλογο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η λάμψη του Σακόρ

Κεφάλαιο μεταγραφές: Αυτοί που θα έρθουν και αυτοί που θα φύγουν

Ο Βούρος και το πάθημα με Σαλίμι

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.