«Παλεύει» για Τσέλιο ο Εργοτέλης - τι συμβαίνει με Έφορντ, Ιατρούδη

SMS
07:53 | 20/08/2019

Οι τρεις παίκτες καθορίζουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Εργοτέλη

Το πρώτο δυνατό τεστ ενόψει της νέας περιόδου, έδωσε το Σάββατο απέναντι στον ΟΦΗ, ο Εργοτέλης. Με καλές και κακές στιγμές στο φιλικό παιχνίδι, η ομάδα του Νικόδημου Παπαβασιλείου βρίσκεται ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας ενόψει της νέας περιόδου.

Βέβαια, το μυαλό της ομάδας του Ηρακλείου δεν βρίσκεται μόνο στην προετοιμασία αλλά και στο μεταγραφικό κομμάτι. Μάλιστα, όπως φαίνεται η περίπτωση του Ηλία Τσέλιου είναι εκείνη που επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την ενίσχυση στην μεσαία γραμμή. Ο Τσέλιος ήταν εξαιρετικός την περσινή σεζόν, είναι ένας ποδοσφαιριστής που θέλει πολύ - όπως ομολόγησε και μετά το τέλους του αγώνα με τον ΟΦΗ - και ο Εργοτέλης παλεύει να τον έχει και φέτος δανεικό από την ΑΕΚ. Βέβαια, όλα είναι στο ''χέρι'' της Ένωσης.

Όπως αποτυπώνει το ρεπορτάζ, αν ο Τσέλιος παραμείνει στο ρόστερ του Εργοτέλη, οι ''κιτρινόμαυροι'' θα κινηθούν για ακόμα έναν παίκτη που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του Νικόδημου Παπαβασιλείου. Αν όχι, τότε θα υπάρχουν δύο κινήσεις. Φυσικά, υπάρχουν και οι εκρεμμότητες με τους Ιατρούδη και Έφορντ.

Το Capitano.gr είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού στο πρόσωπο του Έφορντ, όπως και το τι συμβαίνει με την περίπτωση του Γιάννη Ιατρούδη, ο οποίος από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμό προπονήσεων. Και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις υπάρχει στασιμότητα, με τους δύο ποδοσφαιριστές να επιθυμούν να κάνουν το βήμα παραπάνω και τον Εργοτέλη να περιμένει προτάσεις που να ικανοποιούν τα ''θέλω'' του συλλόγου. Δεδομένα, πάντως, ο Εργοτέλης όπως έχει τονιστεί δεν θα σταθεί εμπόδιο στην εξέλιξη τους, όπως έχει τονιστεί πολλάκις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κλικ από το Παγκρήτιο: Τα παρεάκια και τα τετ α τετ

Δείτε τα γκολ του φιλικού στο Παγκρήτιο

Σίμος: «Ένας χρήσιμος αγώνας»

Ο Παναθηναϊκός θέλει Έφορντ

Τζο Έφορντ: Ο Εργοτέλης, η γνώμη του Δώνη και ο ρόλος του Νταμπίζα

Ο Ιατρούδης, η αλλαγή μάνατζερ και τα νέα δεδομένα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.