Παπαδόπουλος: «Στόχος είναι η Super League

22:26 | 15/07/2019

Την πρώτη του προπόνηση για την νέα αγωνιστική περίοδο πραγματοποίησε την Δευτέρα (15/7) στην Ριζούπολη ο Απόλλων Σμύρνης.

Σε αυτή έδωσαν το παρών όλοι οι παίκτες που έχουν αποκτηθείε μέχτι τώρα, αλλά και αρκετοί νεαροί σε ηλικία ποδοσφαιριστές. Αφού αρχικά τελέστηκε ο αγιασμός, στην συνέχεια ακολούθησε η πρώτη προπόνηση για την σεζόν 2019-2020. 

Ο Νίκος Παπαδόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε τα εξής ακόλουθα: «Για εμάς είναι σημαντική μέρα σήμερα ξεκινάμε την προετοιμασία μας. Θα έλεγα ότι είμαι πολύ χαρούμενος το ότι αυτή την στιγμή η ομάδα βρίσκεται και σε μεταγραφικό, αλλά και σε οργανωτικό επίπεδο σε πολύ καλό επίπεδο.

Έχουμε δουλειά. Θεωρώ ότι επειδή είναι ξεκάθαρος ο στόχος μας, το 50% του στόχου κατακτάται αυτή την περίοδο, το χτίσιμο της ομάδας, την περίοδο της προετοιμασίας και το άλλο 50% στην διάρκεια του πρωταθλήματος. Οπότε από σήμερα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλεύουμε. Να γίνουμε ομάδα, γιατί έχουμε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές νέους παίκτες στην ομάδα και είναι σημαντικό νηα γίνουμε ένα καλό γκρουπ».

Σε ερώτηση για το πόσες μεταγραφές θα γίνουν ακόμα ο τεχνικός των «κυανόλευκων» απάντησε τα εξής: «Το ότι η ομάδα ενισχύθηκε αρκετά είναι φυσικό, γιατί από το περυσινό ρόστερ είχαν μείνει πολύ λίγοι ποδοσφαιριστές, οπότε ήμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε αρκετές. Θα έλεγα ότι αυτή τη στιγμή θα γίνουν ακόμα τρεις μεταγραφές τουλάχιστον. Κυρίως ένας παίκτης στην δεξιά πλευρά της άμυνας και ποιότητα στην επίθεση ακόμα. Τις επόμενες μέρες, με πολύ προσοχή και πολύ μελέτη θα επιλέξουμε ποιούς ποδοσφαιριστές θα βάλουμε στην ομάδα, γιατί επιλέγουμε ποδοσφαιριστές που μπορούν να υλοποιήσουν αυτόν τον στόχο. Ο στόχος είναι η ομάδα να επανέλθει στην Super League».

Για το εάν αυτό θα γίνει πριν την αναχώρηση της ομάδας για τον Βώλακα όπου και θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ο έμπειρος προπονητής απάντησε: «Αυτό θα ήταν το πιο σημαντικό, πριν ανέβει στο βουνό να είναι όλο το ρόστερ για να δουλέψουμε αυτές τις μέρες. Θα μείνουμε αρκετές μέρες. Όπως σας είπα είναι επιλογή, γιατί πρέπει να μείνουμε πολλές μέρες, να γίνουμε ομάδα όπως σας είπα και να κάνουμε πολλά φιλικά. Οπότε θα ήταν σημαντικό να είναι μαζί μας αυτοί και στο βουνό».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.