Θα προπονούνται... πολύ σχολαστικά

21:30 | 05/05/2020

Οι παίκτες του ΟΦΗ προετοιμάζονται ατομικά και αναμένουν τη... μεγάλη Δευτέρα.

Οι ποδοσφαιριστές του Ομίλου μετρούν σαν τους… φαντάρους τις μέρες για να γυρίσουν και πάλι στο φυσικό τους περιβάλλον.

Από την Τρίτη (05/05) και… νόμιμα πλέον οι ομάδες μπορούν ν’ αρχίσουν δουλειά σε ανοιχτούς χώρους ανά γκρουπ 6 έως 8 ατόμων.

Αυτό σημαίνει πως η αντίστροφή μέτρηση έχει ξεκινήσει, αν και στον ηρακλειώτικο σύλλογο θα χρειαστεί να περιμένουν ακόμη μερικές ώρες.

Και αυτό γιατί οι παίκτες ενημερώθηκαν ότι η πρώτη προπόνηση θα γίνει τη Δευτέρα 11 Μαϊου.

Την Τετάρτη (06/05) έχει προγραμματιστεί η συνάντηση των Γιάννη Σαμαρά και Νίκου Νιόπλια, μαζί με το υπόλοιπο τεχνικό και ιατρικό τιμ, προκειμένου να καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις του ΟΦΗ. Θα γίνει σίγουρα μια συζήτηση για την κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες αυτούς τους σχεδόν δύο μήνες και μετά τις κατ’ οίκον προπονήσεις που έχουν ακολουθήσει.

Η αποχή είναι μεγάλη και γι’ αυτό το λόγο όλοι οι ποδοσφαιριστές θα βρεθούν σε… mode καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Θα υποβληθούν, δηλαδή, σε εργομετρικά τεστ και αιματολογικές εξετάσεις, ενώ είναι δεδομένο ότι πριν… πατήσουν χορτάρι και πάλι θα περάσουν και από τους απαιτούμενους ελέγχους για τον κορωνοϊό.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, εξάλλου, είχε κάνει σαφές από την πρώτη στιγμή πως οι προπονήσεις θα γίνονται πάντοτε σε ανοιχτά γήπεδα, με ειδικά υγειονομικά πρωτόκολλα, βασισμένα και στα διεθνή δεδομένα.

Οι «ασπρόμαυροι», έτσι, καλούνται να κάνουν λίγη ακόμη υπομονή μέχρι να πάρουν στα χέρια τους το αναλυτικό πρόγραμμα. Η ανυπομονησία τους είναι τεράστια, καθώς άπαντες θέλουν φυσικά να γυρίσουν ξανά στους γνωστούς τους ρυθμούς και να προετοιμαστούν, ώστε να βρεθούν στα κατάλληλα επίπεδα, εφόσον τελικά διεξαχθούν τα πλέι οφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν κρατιούνται οι παίκτες!

Έτοιμο το πλάνο για την επιστροφή στις προπονήσεις

Αυγενάκης: «Η Κρήτη έχει τις υποδομές για τα πλέι οφ»

Βγαίνουν από την καραντίνα στον ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.