Πήλιος: «Ο ΟΦΗ μας κέρδισε με μια φάση»

10:30 | 02/04/2023

Ο Σταύρος Πήλιος αναφέρθηκε στο πρόβλημα που δείχνει να έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα στο γκολ, αλλά και τη μεγάλη μάχη των Ηπειρωτών για την παραμονή στη Super League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε o αριστερός μπακ του ΠΑΣ μετά την ήττα από τον ΟΦΗ:

Για το πόσο δύσκολη είναι η σημερινή ημέρα για τον ΠΑΣ: «Είναι μία δύσκολη ήττα, πρέπει να το διαχειριστούμε πάρα πολύ καλά. Θέλουμε να ζητήσουμε όλα τα παιδιά της ομάδας συγνώμη από τον κόσμο γι’ αυτά τα αποτελέσματα στα πλέι άουτ. Σήμερα δείξαμε χαρακτήρα είναι η αλήθεια, ήμασταν καλοί, δεχτήκαμε ένα γκολ, αλλά θα μπορούσαμε και να βάλουμε σίγουρα ένα γκολ. Τώρα χτυπάει πιο έντονα το καμπανάκι και πρέπει να πάμε για διπλό στο Περιστέρι».

Για το πώς μπορεί να γίνει η διαχείριση της ήττας: «Πρέπει να φτιάξουμε την ψυχολογία μας, να δούμε τι φταίει, να δούμε κάποια πράγματα αμυντικά, αν και ήμασταν καλά σήμερα, αλλά δεχτήκαμε 1 γκολ σε μία φάση, γιατί δεν έχει κάνει άλλη ο ΟΦΗ. Πρέπει να φτιάξουμε την επίθεσή μας να δούμε πως θα βάζουμε γκολ και θα έρθει».

Για τα 11 ματς χωρίς νίκη: «Είναι μεγάλη η διάρκεια χωρίς νίκη, πρέπει να δούμε τι φταίει, να το αλλάξουμε και να πάμε στο Περιστέρι για τους 3 βαθμούς και μόνο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ΟΦΗ βγήκε όρθιος από τον «πόλεμο»

ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ 0-1

Η βαθμολογία των πλέι άουτ

Οι δηλώσεις του Νταμπράουσκας

Πρόβλημα τραυματισμού για τον Τσιλιανίδη

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.