Πλατεία… ανάκαμψης

11:05 | 18/01/2020

Ο ΟΦΗ φιλοξενείται από τον Πανιώνιο (19.30, Capitano.gr) και στοχεύει στην επιστροφή του στις επιτυχίες.

Μετά από ένα «στείρο» διάστημα περίπου 5 εβδομάδων, ο Όμιλος φιλοδοξεί να κάνει την επανεκκίνηση του από την Πλατεία. Είναι ενδεικτικό το γεγονός πως το 2020 δεν έχει μπει καθόλου καλά για το σύνολο του Γιώργου Σίμου, το οποίο δεν έχει ακόμη καταφέρει να κερδίσει μέσα στο νέο έτος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν χάσει μέρος της φρεσκάδας και της «ορμής» που διέθεταν στις αρχές της σεζόν και το ζητούμενο είναι να επαναφέρουν τις… εργοστασιακές τους ρυθμίσεις.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος ψάχνει στη Ν. Σμύρνη το «διπλό» και μια καλή εμφάνιση, στοιχεία που θα βοηθήσουν σημαντικά και στο κομμάτι της ψυχολογίας ενόψει της συνέχειας.

Όλο αυτό το «άγονο» διάστημα στον ΟΦΗ έχουν δουλέψει αρκετά, προκειμένου να διορθώσουν τα «θεματάκια», που τους «τραβάνε» πίσω, ώστε να βελτιώσουν το συντομότερο την εικόνα τους.

Ο αντίπαλος είναι σίγουρα στα μέτρα του Ομίλου, όμως άπαντες βλέπουν το ματς με τεράστια προσοχή. Το συγκρότημα του Νίκκι Παπαβασιλείου, εξάλλου, βρίσκεται στην τελευταία θέση της γενικής κατάταξης, κάτι που σημαίνει πως υψηλότερο κίνητρο για το «τρίποντο» δε θα μπορούσε να έχει.

Πρόκειται, άλλωστε, για μία ομάδα, που διαθέτει «μαχητικό» πνεύμα και παλεύει σε όλα τα παιχνίδια της. Οι «ασπρόμαυροι», έτσι, πρέπει να παρουσιάσουν ένα σοβαρό «πρόσωπο» για να καταφέρουν να πάρει τους 3 βαθμούς.

Για να πανηγυρίσουν, επίσης, μακριά από το «Γεντί Κουλέ», μετά από σχεδόν 5 μήνες, οφείλουν στην Πλατεία να κόψουν την… κακή τους συνήθεια, που εμφανίζουν κυρίως στις εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Ενώ, δηλαδή, δεν είναι χειρότεροι από τον αντίπαλο τους, βρίσκονται πίσω στο σκορ… χωρίς να το καταλάβουν. Τα προβλήματα, βέβαια, δε λείπουν για άλλη μία φορά από τον Σίμο.

Ο 41χρονος τεχνικός δεν έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Ναμπί και Σακόρ, αλλά και τον τιμωρημένο Νέιρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παπαπαναγής: «Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε διαδικασία χτισίματος»

Στη Νέα Σμύρνη με Τσιλιανίδη

Oι μεταγραφές, οι αυτό - προτάσεις και η φήμη του ΟΦΗ

Η «συνταγή» για τη Ν. Σμύρνη

Σίγουρος για την ανάκαμψη ο Νοικοκυράκης


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.