Ποιος είναι ο Κούγιας που θα «λερώσει» τον ΟΦΗ;

Απόψεις

Στη μάχη για τη σωτηρία ο ΟΦΗ έχει να αντιμετωπίσει (και) ομάδες που παίζουν βρώμικα. Γράφει ο Μανόλης Γρηγοράκης

Πριν ακόμα τελειώσει το ματς του ΟΦΗ στο Βόλο ο Κούγιας είχε ανοίξει το κουτάκι με τις ανακοινώσεις για να πει αυτό που νομίζει ότι κάποιοι θα πάρουν στα σοβαρά. Ή για να πει αυτό που ελπίζει ότι κάποιοι θα πάρουν στα σοβαρά.

Αν είσαι βρώμικος μην ελπίζεις να πιστέψουν ότι είσαι καθαρός, λέρωσε τον αντίπαλο. Αυτό έκανε πάντα ο Κούγιας, αυτό θα συνεχίσει να κάνει. Όχι μόνο μέχρι το τέλος των πλέι άουτ, μέχρι το τέλος της διαδρομής του στο ποδόσφαιρο και στη δικηγορία.

Οι διάφοροι Κούγιες ξεκινούν γραφικοί και καταλήγουν επικίνδυνοι - τα παραδείγματα είναι πολλά, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και, ακόμα χειρότερα, στην πολιτική. Την ώρα που ο Κούγιας ζητούσε την παρέμβαση... εισαγγελέα για το ματς (του ΟΦΗ) στο Βόλο, η ομάδα του περνούσε χαλαρά από τη Ριζούπολη μειώνοντας ακόμα περισσότερο την απόσταση από τις θέσεις σωτηρίας. Το ματς Απόλλων-ΑΕΛ ήταν όμως καθαρό, δεν συνέτρεχε λόγος παρέμβασης εισαγγελέα. Κάθε ματς του Κούγια -είτε στο γήπεδο είτε στο δικαστήριο- είναι καθαρό, όλοι το ξέρουν αυτό. Κι όταν λέμε όλοι εννοούμε κανείς, ούτε ο ίδιος ο Κούγιας.

Στη μάχη για τη σωτηρία ο ΟΦΗ έχει να αντιμετωπίσει (και) ομάδες που παίζουν βρώμικα και ως εκ τούτου έχουν πλεονέκτημα. Ο ΟΦΗ, ο σημερινός ΟΦΗ, ούτε ξέρει ούτε θέλει να παίξει έτσι - η ιδιοκτησία Μπούση και η διοίκηση Πουρσανίδη-Σαμαράδων μπορούν αν μη τι άλλο να εγγυηθούν ότι τα παιχνίδια τα κερδίζουν (σπάνια) ή τα χάνουν (συχνά) στο γήπεδο.

Εκεί όπου κανείς δεν θα χαριστεί ή θα χαρίσει βαθμούς στον ΟΦΗ, γιατί απλούστατα δεν έχει καμία (συμβατική) υποχρέωση να το κάνει.

Ο ΟΦΗ ξέρει ότι αν σωθεί θα είναι επειδή το πάλεψε και επειδή το άξιζε. Αλλά και επειδή μόνο έτσι θα έχει πλάκα να βλέπεις τον Κούγια και τον κάθε Κούγια να τρώει τα λυσσακά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι επιστροφές... λύνουν τα χέρια του Νιόπλια

Ο Νιόπλιας τους έχει ανάγκη, ο ΟΦΗ τους χρειάζεται

Η διακοπή δεν έχει μόνο οφέλη για τον ΟΦΗ

Προλαβαίνει τα πλέι άουτ ο Τσιλιανίδης


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.