Πόσο άλλαξες, πόσο άλλαξα...

Special

Η τελευταία φορά που βρέθηκαν αντίπαλοι στο ''Γεντί Κουλε'', ΟΦΗ και Ολυμπιακός, ήταν τον Ιανουάριο του 2015 - διαβάστε ποιοι παίκτες ''συνδέουν'' τις δύο αναμετρήσεις

Την Κυριακή στις 20.30 ο ΟΦΗ θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Superleague. Στον ΟΦΗ βρίσκονται σε ρυθμούς... Μπούση, έπειτα από την συνέντευξη τύπου του νέου προέδρου της κρητικής ΠΑΕ, καθώς και από την παρουσία του στην πόλη, στις σημερινές συναντήσεις με φορείς της πόλης. 

Παρ όλες τις θετικές διοικητικές εξελίξεις, το ποδοσφαιρικό τμήμα δουλεύει απρόσκοπτο ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης. Άλλωστε, το άσχημο ξεκίνημα δεν δίνει περιθώρια σε εφησυχασμό. Πέρα από τους Παπάζογλου και Νέιρα, ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν αντιμετωπίζει κανένα άλλο πρόβλημα τραυματισμού ενόψει Ολυμπιακού.

Πότε όμως ήταν η τελευταία φορά που βρέθηκαν στο ''Γεντί Κουλέ'' οι δύο ομάδες και ποιοι έχουν μείνει στα ρόστερ των δύο ομάδων;

Στις 24 Ιανουαρίου, για λογαριασμό της 20ης αγωνιστικής της Superleague ο ΟΦΗ αντιμετώπιζε τον Ολυμπιακό.Ο ΟΦΗ των… χιλίων προβλημάτων προσπάθησε να προκαλέσει προβλήματα στους ''ερυθρόλευκους'', ωστόσο, οι Πειραιώτες επικράτησαν με 3-0, πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ, χάρη σε γκολ των Τσόρι Ντομιίνγεζ - Φορτούνη και Μήτρογλου.

Για τον ΟΦΗ, βασικοί είχαν ξεκινήσει οι Μπολάκης και Κουτσιανικούλης, οι δύο που βρίσκονται και εφέτος στο ρόστερ της ομάδας. Με δεδομένη την απουσία του Φορτούνη στον Ολυμπιακό, o μοναδικός παίκτης που αγωνίστηκε σε εκείνο το παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους είναι ο Ομάρ Ελ Αμπντελαουί.

Θυμηθείτε τους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν σε εκείνη την αναμέτρηση:

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Λόρια, Δαμιανάκης, Μονιάκης (98′ Μανιδάκης), Κουτσιανικούλης, Τζορτζ, Ροβίθης (70′ Μακρής), Κάλαϊντζιτς, Λαμπρόπουλος, Μερεμπασβίλι, Μπολάκης, Φαζός.

Ολυμπιακός (Βίτορ Περέιρα): Μέγκιερι, Ελαμπντελαουί, Μαζουακού, Σιόβας, Αυλωνίτης, Κασάμι (93′ Μιλιβόγιεβιτς), Μανιάτης, Αφελάι, Ντοσεβί, Ντομίνγκες (74′ Φορτούνης), Μήτρογλου.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.