Πουρσανίδης: «Έξτρα κίνητρο ο κόσμος στις εξέδρες»

18:26 | 03/06/2020

Τι δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, μετά τη συνάντηση που έγινε στο υφυπουργείο αθλητισμού, με θέμα την παρουσία φιλάθλων στους της Super League.

Ο Όμιλος πρωτοπόρησε και η πρόταση του για το 20% του κόσμου στα γήπεδα είναι αποδεκτή απ’ όλους.

Ο Ηλίας Πουρσανίδης μίλησε στην ιστοσελίδα των «ασπρόμαυρων» και τόνισε ότι τα παιχνίδια πρέπει να γίνουν με φιλάθλους στις κερκίδες και η παρουσία τους σε πλέι οφ και πλέι άουτ αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για τις ομάδες και την κυβέρνηση.

Πρόσθεσε, επίσης, ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να γίνει παράδειγμα προς μίμηση και για τις υπόλοιπες χώρες.

Αναλυτικά είπε: «Μετά τη δοκιμασία που περάσαμε όλοι μας το προηγούμενο χρονικό διάστημα, φτάσαμε στο σημείο μαζί με τη βοήθεια της κυβέρνησης και της υγειονομικής επιτροπής, να κάνουμε λόγο για επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Αυτό αναμφισβήτητα αποτελεί επιτυχία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είμαστε περήφανοι που πετύχαμε τον στόχο μας και τώρα γίνεται μια κοινή προσπάθεια από τις τρεις πλευρές προκειμένου να επιστρέψουμε στην κανονικότητα του αθλήματος, γιατί δε νοείται ποδόσφαιρο χωρίς την παρουσία των φιλάθλων. Αυτός είναι άλλωστε και ο επόμενος στόχος.

Αποτελεί έξτρα κίνητρο τόσο για τις ομάδες, όσο και για την κυβέρνηση να δούμε ξανά τον κόσμο στις εξέδρες και να είμαστε η πρώτη χώρα που θα τα καταφέρει. Για κάθε ομάδα τίθεται ένα έξτρα κίνητρο. Να υπάρξει αγαστή συνεργασία με τους φιλάθλους της, έτσι ώστε όσα συμφωνηθούν να τηρηθούν στο ακέραιο.

Για να στείλουμε ένα μήνυμα προς όλους ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να τα καταφέρει ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για τις υπόλοιπες χώρες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θετικά δείγματα: Η υγειονομική επιτροπή αποφασίζει

Η ολοκληρωμένη πρόταση του ΟΦΗ για το 20% και τα επόμενα βήματα

Έτσι «πήρε πάνω του» το αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου

Συνάντηση κορυφής: Στην κυβέρνηση η πρόταση του ΟΦΗ!

Η θέση του Υπουργείου για τη συνάντηση για το 20% και η θετική στάση



Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.