Συνάντηση κορυφής: Στην κυβέρνηση η πρόταση του ΟΦΗ!

21:52 | 02/06/2020

Την Τετάρτη το μεσημέρι (12.00) θα συναντηθούν ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο Ηλίας Πουρσανίδης καθώς και ο πρόεδρος της Superleague Μηνάς Λυσάνδρου ώστε να συζητήσουν την πρόταση του ΟΦΗ για το 20% πληρότητα στα γήπεδα

Μια είδηση που ήρθε να επιβεβαιώσει οσα γράφαμε τις προηγούμενες ημέρες στο Capitano.gr. Συγκεκριμένα, αύριο (Tετάρτη) το μεσημέρι στις 12 το μεσημέρι θα έχουν συνάντηση στο Υπουργείο Αθλητισμού, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ με τον κ. Αυγενάκη με βασικό θέμα την πρόταση που έχει καταθέσει ο ΟΦΗ για να υπάρχει κόσμος στα γήπεδα, παρών θα είναι και ο πρόεδρος της Super League, κ. Μηνάς Λυσάνδρου.

Δείτε εδώ τι περιλαμβάνει η ολοκληρωμένη πρόταση του ΟΦΗ για την παρουσία κόσμου στα γήπεδα και συγκεκριμένα, του 20% της πληρότητας αυτών

Ουσιαστικά είναι η πιο σημαντική συνάντηση, στην οποία οι κ.κ. Πουρσανίδης και Λυσάνδρου θα εξηγήσουν στον Υφυπουργό αναλυτικά την τεκμηριωμένη πρόταση της ΠΑΕ ΟΦΗ, η οποία πλέον είναι πρόταση των ομάδων της Super League, έπειτα από την τηλεδιάσκεψη των προηγούμενων ημερών. Μάλιστα, έπειτα από τη συνάντηση αναμένεται η απόφαση της κυβέρνησης για το αν θα υπάρχει η όχι κόσμος στα γήπεδα.

Θυμίζουμε ότι στη τηλεδιάσκεψη της Πέμπτης οι ομάδες της Super League συζήτησαν για να αιτηθούν στην Κυβέρνηση την παρουσία κόσμου στο 20% της χωρητικότητας των γηπέδων. Κάτι που αύριο θα γίνει πραγματικότητα και αργότερα θα αναμένουμε την απάντηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έτσι «πήρε πάνω του» το αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου

Στέλνουν στην κυβέρνηση την πρόταση του ΟΦΗ για το 20%

Πουρσανίδης: «Δε μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχει κάποιος που δεν θέλει κόσμο»

Η ολοκληρωμένη πρόταση του ΟΦΗ για το 20% και τα επόμενα βήματα

Ο ΟΦΗ και η πρόταση που... δεν θα μπορούν να αρνηθούν


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.