Πρόκριση και... ηρεμία θέλει ο ΟΦΗ

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ φιλοξενείται σήμερα από την Κηφισιά (15:00) για το Κύπελλο - Οι σκέψεις του Νίκου Νιόπλια για την ενδεκάδα.

Ο σημερινός αγώνας με την Κηφισιά στην Καισαριανή (15:00, Cosmote Sport) θα ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Νίκο Νιόπλια να κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα και να ξεκουράσει πολλούς από τους λεγόμενους βασικούς. Παρ' όλα αυτά, ο κόουτς του ΟΦΗ θα πάει όπως φαίνεται σε μετρημένες διαφοροποιήσεις σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ. Κι αυτό γιατί γνωρίζει καλά πως παρά τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων το παιχνίδι είναι επικίνδυνο και ο Όμιλος δεν θέλει να μπει σε... μπελάδες.

Ο ΟΦΗ, λοιπόν, πάει να παίξει με την Κηφισικά το πρώτο του νοκ άουτ στο εφετινό κύπελλο και το ιδανικό είναι μία εύκολη πρόκριση για να μην υπάρξει και η σχετική κούραση ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και δη του αγώνα της Δευτέρας με τη Λαμία στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Αν εξαιρέσουμε τον Μπουζούκη που παραμένει εκτός, τον Ντίκο που υπέστη θλάση και τον ξεχνάμε για το υπόλοιπο του α' γύρου και τον Μανδά που έμεινε εκτός, ο ΟΦΗ δεν αντιμετωπίζει άλλες απουσίες και ο Νιόπλιας θα πάει με συγκεκριμένες επιλογές στο αρχικό σχήμα.

Το θέμα βέβαια είναι το σύστημα που θα δούμε στο χορτάρι της Καισαριανής. Η λογική λέει ότι ο ΟΦΗ θα πάει πάλι στο 4-3-3, αλλά δεν αποκλείεται να δούμε και το 4-4-2 που είδαμε για κάποιο διάστημα στους "Ζωσιμάδες" την περασμένη Κυριακή και δούλεψε.

Κατά τα λοιπά, ο Ντιουσέ επιστρέφει ως βασικός μετά τις ανάσες που πήρε στα τελευταία παιχνίδια και ο Μεγιάδο αναμένεται να βρίσκεται στον πάγκο. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν Τζου και Τοράρινσον, ενώ δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν ο Ντουρμισάι παίξει φορ στο 4-3-3 και μείνει στον πάγκο για να πάρει ανάσες ο Γκερέρο.

Το δεδομένο ενόψει του σημερινού αγώνα είναι πως ο Νίκος Νιόπλιας δεν πρόκειται να προχωρήσει σε μεγάλο αριθμών αλλαγών στην ενδεκάδα και θα προτιμήσει να πάει κατά κύριο λόγο με τους λεγόμενους βασικούς, με στόχο μία εύκολη πρόκριση και ένα... ξεκούραστο μεσημέρι.

Διαβάστε επίσης:

Χωρίς Ντίκο και Μανδά ο ΟΦΗ: Η αποστολή για Κηφισιά

Η αποστολή της Κηφισιάς και οι «πρώην» του ΟΦΗ

H ΠΑΕ ΟΦΗ προσκαλεί τις γυναίκες και τα παιδιά στο γήπεδο για καλό σκοπό!

Οι σκέψεις του Νιόπλια για έναν διαφορετικό ΟΦΗ

Το Κύπελλο του Νιόπλια

«Καμπανάκι» για την Κηφισιά

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.