Σαλίμι τέλος και τώρα... τρέχει

12:55 | 29/08/2019

Σαλίμι ήταν και πάει. Η βίζα αποδείχτηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για τη μεταγραφή του Ιρανού. Ποιες οι επόμενες κινήσεις.

Το σίριαλ Σαλίμι λαμβάνει οριστικά τέλος για τον ΟΦΗ που δεν κατάφερε να λύσει το πρόβλημα με τη βίζα και να φέρει στο Ηράκλειο τον ποδοσφαιριστή.

Ας θυμηθούμε λίγο το στόρι: Ο ΟΦΗ τα είχε βρει με τον Ιρανό αμυντικό και είχε ξεπεραστεί το πρόβλημα με τα χρήματα (πρόβλημα με το εύασμα), αφού ο παίκτης θα πλήρωνε από την τσέπη του τη ρήτρα στην Τράκτορ για να τον παραχωρήσει και θα έπαιρνε στη συνέχεια τα χρήματα από την κρητική ομάδα. Η βίζα, όμως και η σχετική γραφειοκρατία αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για τον ΟΦΗ με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει η περίπτωση του νεαρού στόπερ και αυτός να παραμείνει στην ομάδα του.

Έτσι, λίγο πριν εκπνεύσει η διορία για τις μεταγραφές του καλοκαιριού, ο Όμιλος «τρέχει» για να αποκτήσει έναν αμυντικό, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Κουτρουμπή (η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα, Πέμπτη). Η λογική λέει ότι ο ΟΦΗ πάει για αγορά αμυντικού οπότε έχει λίγα 24ωρα μπροστά του για να «τρέξει» την υπόθεση, εκτός αν τελικά πάει σε ελεύθερο οπότε παίρνει παράταση λίγων ημερών.

Το σίγουρο είναι ότι ο ΟΦΗ δεν θα μείνει στην περίπτωση Κουτρουμπή και θα επιδιώξει να αποκτήσει κι άλλον αμυντικό πριν τον προλάβει ο χρόνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Εθνική... υπέρ του Κουτρουμπή

«Σύννεφα» για Σαλίμι

Εξετάζει Βέργο ο ΟΦΗ

Τα διπλά του ΟΦΗ επί του Παναθηναϊκού

Γιατί είναι «σίριαλ» ο Σαλίμι και ποιος ο κίνδυνος

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.