Ο «στρατιώτης» Σασί: Παροπλισμένος, αλλά ετοιμοπόλεμος

20:15 | 16/04/2019

Ο Τυνήσιος επιθετικός έχασε τη θέση του μέσα στο γήπεδο, όχι όμως και τη διάθεση του…

Ο Ισμαΐλ Σασί μπορεί να μην αποτελεί βασικό γρανάζι του ΟΦΗ την τρέχουσα περίοδο, ωστόσο μέχρι τα μέσα της σεζόν είχε ρόλο και σε αρκετά παιχνίδια του Ομίλου βρέθηκε στο αρχικό σχήμα.

Οι τελευταίοι μήνες, πάντως, πέρασαν δύσκολα για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος βρέθηκε μεταξύ πάγκου και εξέδρας. 

Αγωνίστηκε στις 27 Ιανουαρίου στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ και έκανε την επανεμφάνιση του ξανά στις Θεσσαλονίκη, στο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Άρη, στις 31 Μαρτίου.

Ήταν «παροπλισμένος» για σημαντικό χρονικό διάστημα, δεν συμπεριλαμβάνονταν στις επιλογές του Βέρα και είχε χάσει τη θέση του στην ομάδα. Το σπουδαιότερο, βέβαια, είναι πως ο Σασί δεν έδειξε ποτέ… ξενερωμένος και πάντα βρίσκεται στις επάλξεις.

Δεν έχασε τη διάθεση του και είτε παίξει ένα, είτε ενενήντα λεπτά πάντα δίνει τον καλύτερο του εαυτό, παρουσιάζοντας, αν μη τι άλλο, υψηλό δείκτη επαγγελματισμού και συνέπειας. Ακόμη και αν το παιχνίδι δεν του… βγει, ο έμπειρος παίκτης τα δίνει όλα και μόνο δυσαρεστημένος δε δείχνει, όπως ενδεχομένως να είναι.

Και η επιβράβευση, βεβαίως, της προσπάθειας του ήταν το κρίσιμο γκολ που πέτυχε την Κυριακή (14/04) στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Και ξεκάθαρα η «στάση» του Σασί αξίζει ειδικής μνείας, ιδιαίτερα στην παρούσα φάση, που ο ΟΦΗ δίνει τη «μάχη» του για παραμονή και όλα, όσον αφορά στη σωτηρία, κρέμονται σε μια λεπτή κλωστή. Και είναι φυσικά δεδομένο πως κανείς δεν περισσεύει, καθώς άπαντες είναι απαραίτητοι.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνέντευξη του Ρικάρντο Βαζ στο Capitano.gr

Η μάχη της ουράς: Τα σενάρια σωτηρίας και οι ισοβαθμίες

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.