Σε πoιο ματς του ΟΦΗ θα ήθελε να έχει παίξει ο Γιωργος Σαμαράς;

SMS
16:10 | 27/08/2022

Τι εξομολογήθηκε στη συνάντηση με τους δημοσιογράφους το απόγευμα της Παρασκευής (26/08)

Είναι πολλές φορές που στο παρελθόν (αλλά και τώρα που έχει λειψανδρία στους επιθετικούς) που οι φίλοι του ΟΦΗ λένε τι καλά που θα ήταν να έπαιζε ακόμα ο Γιώργος Σαμαράς στην ομάδα! Να έβγαζε τη φόρμα ή το κουστούμι και να έπαιζε φουνταριστός λύνοντας το πρόβλημα στην επίθεση του ΟΦΗ. Τι λέει όμως ο ίδιος; Ποια ήταν η στιγμή που ένιωσε την ανάγκη ή την επιθυμία να παίξει, έστω για μια και μοναδική στιγμή στο Γιεντί Κουλέ;

Όπως εξομολογήθηκε χθες στο γεύμα με τους δημοσιογράφους ήταν μια και μοναδική που φορά που ήθελε να παίξει. Ήταν τη χρονιά του μπαράζ με τον Πλατανιά, όταν τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της αγωνιστικής περιόδου ο ΟΦΗ έπαιζε με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Ηράκλειο. Ήταν το κρίσιμο παιχνίδι που η νίκη κόντρα στους Ηπειρώτες έστειλε στη Β’ Εθνική τον ΠΑΣ και κράτησε ζωντανό τον ΟΦΗ που εξασφάλισε τελικά λίγες ημέρες αργότερα τη συμμετοχή στον αγώνα μπαράζ - ορόσημο.

«Το γήπεδο ήταν μέσα στη βροχή, κι είπα από μέσα μου πως αυτό το γήπεδο ταιριάζει στα θέλω μου, έτσι όπως έμαθα χρόνια να αγωνίζομαι στα γήπεδα της Ευρώπης. Μου ταίριαζε το τερέν και πριν το ματς είπα ναι θα ήθελα να παίξω» εξομολογήθηκε ο Σαμαράς που τελικά δεν χρειάστηκε και η ομάδα με το γκολ του Βαζ πήρε τη νίκη!

Αύριο (Κυριακή με Παναθηναϊκό) βέβαια το γήπεδο εκτός απροόπτου δεν θα είναι ολισθηρό, αλλά η ανάγκη για ένα Σαμαρά που θα λύσει το δύσκολο γρίφο του γκολ του ΟΦΗ και θα φέρει το τρίποντο είναι ίσως πιο αναγκαίο από ποτέ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μια ποδοσφαιροκουβέντα με τους Σαμαράδες με αρχή αλλά χωρίς… τέλος!

Οι αποκαλύψεις για τις δύο μεταγραφές και ο ΟΦΗ της... Αυστρίας!

Γ. Σαμαράς: «Τουλάχιστον 2 μεταγραφές ακόμα»

Γιώργος Σαμαράς για μεταγραφές ΟΦΗ: «Aυτό είναι το πλάνο»

Γιάννης Σαμαράς: «Από το 2003, επαφή με πάνω 5.000 παίκτες»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.