Σήμα… κινδύνου στον ΟΦΗ!

21:37 | 08/08/2020

Ο Όμιλος άλλαξε έμβλημα και η πρώτη μεγάλη κρίση της νέας εποχής είναι γεγονός.

Μετά από μία απόλυτα επιτυχημένη χρονιά, τείνει να υπάρχει διχασμός στις τάξεις του ΟΦΗ. Αιτία αποτέλεσε η αλλαγή του σήματος. Το θέμα είναι σοβαρό και όλες οι πλευρές οφείλουν να βάλουν νερό στο κρασί τους για να μην καταστραφεί η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει.

Όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, απόλυτα δίκιο να έχει κάποια μεριά είναι μάλλον δύσκολο. Λάθη έγιναν απ’ όλους, ωστόσο το ζητούμενο πλέον είναι να πρυτανεύσει η λογική και το κοινό συμφέρον, μπροστά στην απειλή του «εμφυλίου».

Η διοίκηση με τον τρόπο που διαχειρίστηκε την κατάσταση, προκάλεσε αντιδράσεις, από ότι φαίνεται αρκετός κόσμος δεν ήταν προετοιμασμένος ν’ αποδεχτεί μια τέτοια αλλαγή. Το «τρικ» με τα αινιγματικά μηνύματα στα social media δεν «έπιασε» και - προς το παρών - έκανε περισσότερο κακό απ’ ότι καλό τελικά.

Από την άλλη, βέβαια, η ΠΑΕ επιθυμεί να βάλει δυνατά στο «παιχνίδι» το κομμάτι του μάρκετινγκ και το καινούργιο σήμα ήταν μία κίνηση προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Θέλησε να δώσει το στίγμα, όμως δεν της «βγήκε», αφού σημαντική μερίδα των φίλων του ΟΦΗ έχουν αντίθετη άποψη, όπως αποτυπώνεται και από το μεγάλο poll του Capitano.gr

Η ουσία είναι πως για πρώτη φορά στη θητεία του Μιχάλη Μπούση στον Όμιλο επικρατεί ανησυχία και προβληματισμός. Και το-τρόπον τινά-παράδοξο; Όχι για αγωνιστικούς λόγους…

Το έκτακτο Δ.Σ και η δυσαρέσκεια Μπούση για την κακοπροαίρετη κριτική από τους... γνωστούς - άγνωστους, έφερε αναστάτωση το απόγευμα του Σαββάτου.

«Η κατάσταση είναι δύσκολη», λένε από την ΠΑΕ όχι για να «φοβίσουν» τους φιλάθλους, αλλά γιατί στην πραγματικότητα είναι. Ο Βig Mike αισθάνεται απογοητευμένος από ακραίες συμπεριφορές και σχόλια.

Στην εποχή των social media ο καθένας έχει τη δυνατότητα να εκφραστεί, όμως ορισμένοι ξεπέρασαν τα όρια, γεγονός που προκάλεσε την οργή του προέδρου. Όπως φαίνεται όχι από οπαδικές αναφορές / απόψεις αλλά από πρόσωπα που έχουν περάσει από την ομάδα, οι οποίοι τοποθετήθηκαν με υπερβολικό τρόπο, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από στελέχη της ΠΑΕ αλλά και τον ίδιο τον Μιχάλη Μπούση.

Οι οργανωμένοι, αρχικά πήραν θέση με καυστική ανακοίνωση για το καινούργιο έμβλημα, στη συνέχεια εξέφρασαν την απόλυτη στήριξη τους στον Μιχάλη Μπούση και «καυτηρίασαν» τη στάση κάποιων, που από το πουθενά εμφανίστηκαν να πουν τα... δικά τους!

Προσπάθησαν, έτσι, να ρίξουν τους τόνους, μιας και το σήμα έφερε μαζική «θύελλα» αντιδράσεων. Και πολύ σωστά έπραξαν βεβαίως-βεβαίως.

Όπως και να’ χει, το τοπίο είναι «θολό» και με αγωνία αναμένονται οι επόμενες κινήσεις του «ισχυρού άνδρα του Ομίλου. Η άρον - άρον φυγή του από το Ηράκλειο, γεγονός μη προγραμματισμένο, έχει προκαλέσει προβληματισμό ενώ στο τελευταίο του post, o ''Big Mike'' θέλησε να εξωτερικεύσει την χριστιανική του πίστη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έκτακτο Δ.Σ στον ΟΦΗ, έξω φρενών ο Μιχάλης Μπούσης!

Poll: Σας αρέσει το νέο σήμα του ΟΦΗ;

Το πείραγμα του Μπούση για τις μεταγραφές

Δείτε τις τρεις νέες εμφανίσεις του ΟΦΗ

Σχόλιο: Το λογότυπο του ΟΦΗ και το φάουλ της διοίκησης

Έρχεται για τις υπογραφές ο Σελίμοβιτς

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Λεμεσού για τον Σελίμοβιτς

Ο Σελίμοβιτς, οι εκκρεμότητες και η... παράταση

Νέα ανακοίνωση οργανωμένων: «Στηρίζουμε τον Μιχάλη Μπούση»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.