Του χρόνου ένας... άλλος Σίμος

SMS

Ο ΟΦΗ μεγαλώνει ξανά και μαζί του μεγαλώνει και ο Γιώργος Σίμος για την επόμενη πρόκληση

Η εφετινή χρονιά ανήκει στο παρελθόν. Μπορεί να μένουν ακόμα δύο παιχνίδια, για τα οποία ουσιαστικά ο στόχος του ΟΦΗ είναι να διασκεδάσει τις εντυπώσεις της εικόνας του στα πλέι οφ, αλλά η αυλαία «έπεσε» κόντρα στον Άρη από τη στιγμή που ο στόχος της 5ης θέσης χάθηκε.

Ο ΟΦΗ κοιτάζει την επόμενη μέρα, το επόμενο πρωτάθλημα, τη νέα χρονιά. Και η νέα χρονιά περιλαμβάνει και τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, αφού η κρητική ομάδα επέστρεψε στα «σαλόνια» και οι απαιτήσεις αυξάνονται.

Ο Όμιλος μεγαλώνει, κερδίζει την αίγλη που είχε χαθεί τα τελευταία χρόνια, κερδίζει τη θέση που του αναλογεί στους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μα πάνω απ' όλα κερδίζει ωριμότητα, κερδίζει εμπειρίες για τα δύσκολα, για το επόμενο βήμα.

Μαζί του και ο Γιώργος Σίμος. Εφέτος δούλεψε για πρώτη φορά σε υψηλό επίπεδο και αν μη τι άλλο η παρουσία του στην άκρη του πάγκου κρίνεται επιτυχημένη. Ο Έλληνα κόουτς ωριμάζει μαζί με τον ΟΦΗ, πηγαίνει και αυτός για το επόμενο βήμα, την επόμενη πρόκληση με τους «μελανόλευκους». Η ατάκα του τις προάλλες είναι αυτή που δίνει το έναυσμα: «Είμαι πιο ώριμος. Του χρόνου θα είναι άλλη μία πρόκληση. Αν φέτος ο στόχος ήταν να ξανασυστηθούμε στην κατηγορία, του χρόνου πρέπει να γνωριστούμε καλύτερα».

Ο ΟΦΗ συστήθηκε ξανά στη μεγάλη κατηγορία, αλλά συστήθηκε και ο Σίμος. Ο Γιάννης Σαμαράς δικαιώνεται για την επιλογή του και το ελληνικό ποδόσφαιρο κερδίζει ακόμη έναν προπονητή.

Πέρυσι ήταν πρόκληση για τον Γιώργο Σίμο να αναλάβει τον ΟΦΗ, σε μία χρονιά που η κρητική ομάδα πήγαινε για το κάτι παραπάνω αφήνοντας πίσω το θρίλερ με τον Πλατανιά και τη σωτηρία στο 96ο λεπτό. Του χρόνου η πρόκληση είναι πιο μεγάλη. Ο ΟΦΗ μεγάλωσε ξανά. Μεγαλώνει μαζί του και ο Γιαννιώτης προπονητής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η μεγάλη «μάχη» της μεσαίας γραμμής

Ωραίος αλλά και μοιραίος

Play off: Πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία

Ο Μανώλης Βογιατζάκης «ανακρίνει» τον Γιώργο Σίμο

Τα πλέι οφ έκαναν ζημιά στον ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.