Στα ημιτελικά σταμάτησε η πορεία της Εθνικής

15:22 | 20/10/2019

H Eλλάδα ηττήθηκε με 2-3 από την Ρωσία και αποκλείστηκε από τον τελικό του Παγκόσμιου πρωταθλήματος μίνι

Η Eθνική το πάλεψε μέχρι τέλους με τη Ρωσία όμως ηττήθηκε με 3-2 (τα γκολ για την ομάδα μας οι Στάμος και Χύσσος) και πλέον θα διεκδικήσει την 3η θέση στον κόσμο! Αρκετός ο κόσμος για ακόμα μια φορά στο γήπεδο του Ρεθύμνου συμπαραστάθηκε μέχρι το φινάλε στην Εθνική. Η ελληνική ομάδα έφτασε για πρώτη φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά!

 Ο αγώνας

Στο ματς με τη Ρωσία, ο Σαμπάκοφ στο 6ο λεπτό με πλασέ υπό πίεση μπροστά από τον Έλληνα γκολκίπερ άνοιξε το σκορ, για να έρθει στο 9' το πανέξυπνο τσίμπημα της μπάλας στο πρώτο δοκάρι από τον Λιβάκου ώστε να διπλασιάσει τα τέρματα της ρωσικής ομάδας. Πολύ γρήγορα, πριν καν συμπληρωθούν 12 λεπτά, οι Ρώσοι πέτυχαν και τρίτο γκολ με τον Ραμαζάνοφ έπειτα από ωραία κλειστή ντρίμπλα και σέντρα – σουτ με εξωτερικό φάλτσο για να γίνει η κεφαλιά πάνω στη γραμμή.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε πολύ διαφορετική εικόνα, με τους Έλληνες να παλεύουν με... λύσσα για να διορθώσουν τα πράγματα. Στο 24ο λεπτό, ο Στάμος από ασίστ του Χίσου μείωσε σε 3-1 και η ελπίδα αναθερμάνθηκε, όμως, στο 32' ήρθε το καθοριστικό «χτύπημα» στην ομάδα του Αντρέα Ντρένοβα.

Ο Χίσος πλάσαρε, ένας Ρώσος ποδοσφαιριστής έδιωξε πάνω στη γραμμή με το χέρι το σίγουρο γκολ, οι διαιτητές του έδειξαν μόνο κίτρινη κι όχι κόκκινη όπως θα έπρεπε, με τον Τζανέτο όμως να μην καταφέρνει να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ από το σημείο του πέναλτι...

Στις καθυστερήσεις ένα τρομερό αριστερό σουτ του Χίσου διαμόρφωσε το τελικό 3-2, με την Ελλάδα να «πέφτει» περήφανα και να παίζει πλέον στον μικρό τελικό, με τον ηττημένο του ημιτελικού ανάμεσα στην Πολωνία και τη Μολδαβία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επική πρόκριση της Εθνικής στα ημιτελικά του Παγκοσμίου!

Ο Βερπακόφσκις επέστρεψε στην Κρήτη!

Πανό και συνθήματα κατά των Τούρκων σε αγώνα στην Κρήτη

Όλοι παίζουν μπάλα στην Κρήτη!

Αποθέωση για το γήπεδο «στολίδι» της Κρήτης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.