Στο Ηράκλειο ο Βέρα, μαζί του ο Φερέιρα

15:29 | 01/02/2019

Ο νέος προπονητής του ΟΦΗ ''πάτησε'' Κρήτη ενώ μαζί του ήταν και ο Βραζιλιάνος επιθετικός Φελίπε Φερέιρα - δείτε φωτογραφίες από την άφιξη τους

Λίγο μετά τις 14.00 το μεσημέρι, προσγειώθηκε το αεροπλάνο που μετέφερε τους Χάιμε Βέρα και Φελίπε Φερέιρα. Ευδιάθετος, χαμογελαστός αλλά και εμφανώς κουρασμένος από το ταξίδι, ο νέος προπονητής του ΟΦΗ είπε... δυο κουβέντες στους δημοσιογράφους δηλώνοντας έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του. Στο αεροδρόμιο τον υποδέχτηκε ο Γενικός αρχηγός της ΠΑΕ, Παύλος Αδάμος καθώς και ο... Αλεσάντρο Ίσις ο οποίος δύο ημέρες νωρίτερα έφτασε στο Ηράκλειο.

Μαζί με τον Χάιμε Βέρα, έφτασε στο Ηράκλειο και ο Φελίπε Φερέιρα. Ο 20χρονος επιθετικός ήρθε μαζί με τον Χιλιανό κόουτς και αναμένεται και αυτός να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ τις επόμενες ημέρες.

Θυμίζουμε ότι η επίσημη παρουσίαση των δύο προπονητών θα γίνει αύριο στις 11 (και όχι στις 12 όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί) στο ΒΑΚ ενώ μια ώρα αργότερα θα γίνει η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

collage_190201_151518.jpg#asset:68219 Βέρα αεροδρόμιοΒέρα Ίσις Φερέιρα αεροδρόμιοΦερέιρα αεροδρόμιοΦερέιρα αεροδρόμιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποιος είναι ο Φελίπε Φερέιρα που έρχεται στον ΟΦΗ

Ο Βέρα φέρνει και... μεταγραφή στον ΟΦΗ

Περιμένοντας τον Χάιμε...

Βέρα στο δεξί!

Ο Βέρα, η Κρήτη και ο λάτιν ΟΦΗ

Οριστικό: Το Σάββατο η παρουσίαση των Βέρα - Ίσις

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.