Στον ΟΦΗ έχουν «κυκλώσει» τον κεντρικό αμυντικό

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ κινείται για δύο στόπερ κι έναν αριστερό μπακ, μετά τις εξελίξεις, με το βάρος τώρα να πέφτει στον αντί-Διαμαντή.

Με τις περιπτώσεις Διαμαντή και Μπαλογιάννη να ναυαγούν ο ΟΦΗ έχει βγει στην αγορά όχι μόνο για στόπερ, αλλά και για τον αντικαταστάτη του Μπαλογιάννη. Το βάρος, όμως, αυτή τη στιγμή πέφτει στον στόπερ, αφού μετά τις εξελίξεις ο ΟΦΗ θέλει δύο προσθήκες σε αυτή τη θέση.

Όπως είχαμε γράψει εδώ και αρκετό καιρό ο ΟΦΗ θα κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού για να ενισχυθεί στο κέντρο της άμυνας, ανεξάρτητα με την περίπτωση Διαμαντή. Μετά, όμως, τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται και το γεγονός ότι ο ΟΦΗ μένει ουσιαστικά με τρεις στόπερ (Βούρος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, αφού και ο Γιοχού είναι προς την πόρτα της εξόδου), οι επικεφαλής τρέχουν για να καλύψουν τα κενά.

Ο ΟΦΗ έχει ρίξει δίχτυα στην αγορά για όλες τις θέσεις που ενδιαφέρεται, έρχονται προτάσεις στην ΠΑΕ, κοιτάζει την Ελλάδα και το εξωτερικό για στόχους, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή ένα κλικ πιο πάνω είναι η απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Το θετικό για την Κρητική ομάδα είναι ότι έχει γίνει η προεργασία, έχουν εντοπιστεί οι στόχοι και πλέον περνάμε σε φάση συζητήσεων και διαπραγματεύσεων, χωρίς να χαθεί πολύτιμος χρόνος. Ακόμη ένα δείγμα του πόσο έχει αλλάξει εφέτος η γενικότερη λειτουργία και τα παθήματα έγιναν μαθήματα.

Διαβάστε επίσης:

Η περίπτωση Μανδά και το ατού του ΟΦΗ

Αυτά είναι τα δεδομένα για Μανδά, Μπαλογιάννη και Διαμαντή

Ο ΟΦΗ έχει όλα τα στοιχεία για την πρόκληση της νέας χρονιάς

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.