Συνεχίζει ακάθεκτος ο Ηρόδοτος, λύτρωση για ΠΟΑ

18:04 | 06/10/2019

Ο Ηρόδοτος έκανε το 3/3 στη Γ' Εθνική και παραμένει στην κορυφή του κρητικού ομίλου - η βαθμολογία

Η ομάδα της Ν.Αλικαρνασσού «καθάρισε» το ματς με τον ΑΟΑΝ στο β' μέρος και έκανε το απόλυτο σε τρεις αγωνιστικές, την ώρα που ο ΠΟΑ στο θρίλερ του Ατσαλένιου χρειάστηκε γκολ στο 94' για να πανηγυρίσει το πρώτο τρίποντο. Η Επισκοπή επέστρεψε στις νίκες και είναι σε απόσταση βολής από τον Ηρόδοτο.

ΑΟΑΝ-ΗΡΟΔΟΤΟΣ 0-2:

Ο Αγιος Νικόλαος δεν άλλαξε εικόνα μετά την αλλαγή προπονητή και ηττήθηκε από τον Ηρόδοτο που συνεχίζει ακάθεκτος μετά από τρεις αγωνιστικές. Μετά από ένα χορταστικό α' μέρος με φάσεις στις δύο εστίες, ο Ηρόδοτος στο δεύτερο ημίχρονο «καθάρισε» το ματς και πήρε το τρίποντο. Στο 64ο λεπτό ο Αμαραντίδης άνοιξε το σκορ και στο 75' ο Βακράκος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ-ΕΠΙΣΚΟΠΗ 0-2

Η Επισκοπή άφησε στην άκρη την γκέλα με τον Πανακρωτηριακό την προηγούμενη αγωνιστική και επικράτησε 2-0. Προηγήθηκε με το γκολ του Πολυχρονάκη στο 10ο λεπτό στο τοπικό ντέρμπι με τον Ρεθυμνιακό και παρά το γεγονός ότι από το 55' έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Κούνστιτς, έφτασε στο 0-2 με τον Νίκιτς λίγο πριν από το φινάλε. Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Βέλιτς έφτασε στους 7 βαθμούς.

ΠΟΑ-ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ 1-0

Το γκολ του Νικολί στο 93' τον ΠΟΑ κόντρα στον αξιόμαχο Πανακρωτηριακό στο Ατσαλένιο. Η ομάδα του Σκύβαλου δυσκολεύτηκε, αλλά κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα, φτάνοντας τους 4 βαθμούς. Μάλιστα, αυτή συνδυάστηκε με την πρώτη εντός έδρας νίκη.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ-ΠΟΡΟΣ 1-1

Μετά από ένα κακό, σε θέαμα, πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες ανέβασαν την απόδοσή τους στην επανάληψη και μοιράστηκαν από 1 βαθμό, με τον Πόρο να ανοίγει το σκορ στο 64' με τον Μεταξάκη και τον Μπαλντοβάλιεφ στο 84' να διαμορφώνει το 1-1. Για δεύτερο σερί ματς ο Πόρος παίρνει βαθμό και μάλιστα με το ίδιο σκορ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ:

  1.  Ηρόδοτος 9
  2. Επισκοπή 7
  3. Γιούχτας 4
  4. ΠΟΑ 4
  5. Ρεθυμνιακός 3
  6. ΑΟΑΝ 3
  7. Πόρος 2
  8. Πανακρωτηριακός 1
  9. ΣΥΝΚΑ 0

* ρεπό ΣΥΝΚΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

LIVE η Γ' Εθνική - τελικά αποτελέσματα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.