Τα δεδομένα για Ναμπί

ΟΦΗ

Ο Ιανουάριος αναμένεται να είναι ο κρίσιμος μήνας για την παραμονή ή όχι του Άγγλου στον ΟΦΗ.

Ο Αντίλ Ναμπί είναι ένας από τους παίκτες του Ομίλου, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Είναι, βέβαια, και ένα μέλος που ανήκει στον… κύκλο των χαμένων ποδοσφαιριστών για τον ηρακλειώτικο σύλλογο, αφού υπέστη κι εκείνος ρήξη χιαστών.

Η επάνοδος του στη δράση δεν μπορεί να προσδιοριστεί νωρίτερα από τον Μάιο, κάτι που σημαίνει πως η τρέχουσα σεζόν ολοκληρώθηκε άδοξα για τον 26χρονο μεσοεπιθετικό.

Οι «ασπρόμαυροι», πάντως, θέλουν να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους και του διεμήνυσαν πως θα τον καλέσουν σύντομα για να μιλήσουν για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Ο Ναμπί, με τα καλά και τα κακά του, είναι μία πολύτιμη μονάδα για τον ΟΦΗ και διαθέτει την ποιότητα ν’ αλλάζει τις ισορροπίες κατά τη διάρκεια ενός ματς.

Η φετινή χρονιά, βέβαια, άρχισε με μπόλικη μουρμούρα και κάποιες άσχημες εμφανίσεις, ωστόσο όταν σοβαρεύτηκε, ο Ναμπί έδειξε ξανά πόσο σπουδαίος παίκτης είναι.

Πάνω, όμως, που ανέβαζε στροφές, ήρθε η κακοτυχία και τέλος ο Άγγλος. Δεν είναι ψέμα πως αν δεν προέκυπτε ο σοβαρός τραυματισμός, τα δεδομένα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων θα ήταν εντελώς διαφορετικά.

Στον Όμιλο, άλλωστε, δεν είναι υπερβολή ότι δεν άρεσαν καθόλου τα καλοκαιρινά «τσαλιμάκια» του παίκτη, με τις πληροφορίες τότε ν’ αναφέρουν πως ζήτησε να φύγει και την ΠΑΕ να του απαντάει μόνο αν φέρει συμφέρουσα πρόταση.

Όπως και να’ χει, όλα αυτά αποτελούν παρελθόν, αφού ο ίδιος φάνηκε μέσα στο γήπεδο ότι κατάλαβε το λάθος του και άρχισε να βγάζει το αληθινό του πρόσωπο στο χορτάρι.

Και ο ΟΦΗ του δείχνει έμπρακτα πόσο τον θέλει σε μια πολύ δύσκολη στιγμή της καριέρας του, κάτι που σίγουρα θα μετρήσει στην τελική έκβαση των πραγμάτων.

Ο υγιής Ναμπί, βέβαια, ήταν σίγουρο πως θα ζητούσε μια γενναία αύξηση αποδοχών, αλλά τα πράγματα είναι πλέον διαφορετικά, όσον αφορά στο ποσό που θα αξιώσει.

Ξέρει φυσικά ότι δύσκολα θα έχει ικανοποιητικές προτάσεις από άλλες ομάδες στα χέρια του, καθώς η πολύμηνη αποχή του από τη δράση δε βοηθάει την κατάσταση.

Το επόμενο διάστημα θα είναι καθοριστικό στις εξελίξεις, αν και επικρατεί η πεποίθηση ότι οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί, εφόσον πρυτανεύσει η λογική στις επαφές τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χωρίς τον Σίμο στον πάγκο για ένα ξεχωριστό λόγο!

Με Βόλο στο Κύπελλο o ΟΦΗ

Ανάλυση: Tα πίσω βήματα του Σελίμοβιτς


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.