Στο μυαλό του Ναμπί

Απόψεις

Τι ακριβώς θέλει ο Ναμπί για το μέλλον του και τι θα κάνει ο ΟΦΗ μαζί του;

Ο ΟΦΗ έχει ανάγκη τον καλό Ναμπί και το ανέλυσε ο Δημήτρης Πιτσουλάκης. Ο ΟΦΗ θέλει τον καλό Ναμπί, δεν τον έχει μόνο ανάγκη. Και, για να είμαστε ειλικρινείς, και ο Ναμπί θέλει τον καλό ΟΦΗ, αυτόν που του ανέβασε τις ποδοσφαιρικές μετοχές και του έδωσε το δικαίωμα να κάνει περισσότερα stories στο instagram από πράγματα στο γήπεδο.

Μπορεί να ακούγεται σκληρό αυτό, αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Ο Άγγλος μέσος δημιούργησε από μόνος του μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα για το μέλλον του μέσω των social media. Και η αλήθεια είναι ότι θυμίζει λίγο Φελίπε Σόουζα σε αυτό το κομμάτι. Ο Βραζιλιάνος τα έκοψε αυτά, επικεντρώνεται στο ποδόσφαιρο και στο come back, αλλά ο Άγγλος φαίνεται να έχει πράγματα στο μυαλό του που δεν τον αφήνουν να κάνει αυτά που μπορεί.

Η αξία του δεν τίθεται σε αμφισβήτηση. Ο Αντίλ Ναμπί είναι απαραίτητος στον ΟΦΗ και το έχει δείξει στις καλές του μέρες. Ο Ναμπί που έπαιξε στις Αρχάνες είναι «φάντασμα» του εαυτού του. Οκ, τα φιλικά δεν αποτελούν θέσφατο δείγμα και όπως σωστά έγραψε ο Γιάννης Χαμαλάκης, τα φιλικά είναι μόνο για τους προπονητές.

Μα το θέμα με τον Άγγλο δεν έχει να κάνει μόνο με την αγωνιστική του εικόνα, η οποία μπορεί να διορθωθεί άμεσα οπότε δεν υπάρχει λόγος για υπερανάλυση, αλλά με όλο αυτό που ο ίδιος έχει δημιουργήσει και βάζει ερωτηματικά για το μέλλον του στην ομάδα. Ο Ναμπί έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και αν όντως επιζητά κάτι καλό για την καριέρα του, ίσως το βήμα παραπάνω με την επιστροφή στην Αγγλία, τώρα είναι ευκαιρία. Ο ΟΦΗ δεν δείχνει να προχωρά σε επέκταση του συμβολαίου όπως έκανε με άλλους ποδοσφαιριστές και ίσως αυτό να έχει τη σημασία του.

Το σίγουρο είναι ότι έχει αναπτυχθεί μία συζήτηση για τον Άγγλο μέσο που την έχει προκαλέσει ο ίδιος με ό,τι έχει στο μυαλό του. Κι αν το μυαλό του είναι «χαλασμένο» λόγω των επιθυμιών και των προσδοκιών του, ο ΟΦΗ δεν φταίει σε τίποτα. Φταίει ο ίδιος που το «χάλασε». Ο Ναμπί χρειάζεται τον ΟΦΗ και ο ΟΦΗ τον Ναμπί. Και αμφότεροι θα έχουν κέρδος. Τόσο απλά τα πράγματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έρχονται κι άλλες αποχωρήσεις

Ο ΟΦΗ έχει ανάγκη τον καλό Ναμπί

Τα φιλικά αφορούν ΜΟΝΟ τους προπονητές

Η αποστολή για το φιλικό με τον Παναθηναϊκό

Μετράει αντίστροφα ο ανυπόμονος Μεγιάδο


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.