Τι συμβαίνει με Γκαγέγος στον ΟΦΗ

09:52 | 24/12/2021

Ο Χιλιανός χαφ ζήτησε να αποχωρήσει από τον ΟΦΗ για οικογενειακούς λόγους

Ο 30χρονος Χιλιανός μέσος που αποτελεί την αποκάλυψη του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα με τις εμφανίσεις του βρίσκεται με το ένα πόδι στο Ηράκλειο και με το άλλο στο Μεξικό, με τον ίδιο να έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στη χώρα των Αζτέκων για οικογενειακούς λόγους.

Η απουσία του Φελίπε Γκαγιέγος από το χθεσινό παιχνίδι προκάλεσε αίσθηση καθώς δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού με την επίσημη δικαιολογία από την πλευρά της ΠΑΕ ΟΦΗ να είναι ότι είχε μια αδιαθεσία και ζήτησε να μην παίξει. Το ίδιο είπε και ο Νιόπλιας στη συνέντευξη τύπου, ωστόσο οι πληροφορίες της εφημερίδας ''Πατρις'' αναφέρουν ότι το θέμα έχει να κάνει με την επιθυμία του να φύγει από την ομάδα.

Οι λόγοι είναι προσωπικοί αφού η οικογένεια του που πρόκειται να μεγαλώσει (η σύζυγός του περιμένει παιδί) τον πιέζει για επιστροφή στο Μεξικό όπου αγωνιζόταν πριν έρθει στον ΟΦΗ.

Στην κρητική ομάδα πάντως δεν πρόκειται να αφήσουν τον παίκτη ελεύθερο αφού δεσμεύεται με διετές συμβόλαιο και του έχουν ζητήσει να φέρει πρόταση. Το θέμα αυτό βάζει... βόμβα στον σχεδιασμό του ΟΦΗ αφού ο Γκαγιέγος είναι παίκτης της ραχοκοκαλιάς και ο Νιόπλιας και η ομάδα πόνταρε πολλά πάνω του.

πηγή: Εφημερίδα ''Πατρίς''

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το ταμείο είναι γεμάτο για τον ΟΦΗ, ώρα για ξεκαθάρισμα!

ΟΦΗ-Άρης 0-2

Δείτε τα γκολ του Άρη

Δείτε την αποβολή του Μεγιάδο

Πρώτα αποχωρήσεις και μετά μεταγραφές

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.