Τα δύο «πρέπει» του ΟΦΗ

11:20 | 26/06/2020

Ο Όμιλος οφείλει να κρατήσει, αλλά… και να μην κρατήσει το μηδέν κόντρα στον Παναθηναϊκό (27/06).

Σε απόλυτη προτεραιότητα για τον ΟΦΗ βρίσκεται το «τριφύλλι» και η αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση. Μοναδικός στόχος για το σύνολο του Γιώργου Σίμου είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών.

Το ιδανικότερο θα ήταν φυσικά το «τρίποντο» να έρθει μέσα από μία καλή εμφάνιση και με τρόπο πειστικό. Η ομάδα του Ηρακλείου προέρχεται από 3 σερί ήττες στα πλέι οφ και το ζητούμενο είναι να βάλει τέλος σ’ αυτό το άσχημο σερί της, για να βελτιώσει και τη συγκομιδή της.

Ο αντίπαλος αντιμετωπίζει ένα σωρό αγωνιστικά, αλλά και εξωαγωνιστικά προβλήματα, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» ξέρουν καλά ότι για να πάρουν το ματς θα πρέπει να παρουσιάσουν σοβαρό «πρόσωπο».

Υπάρχουν, μάλιστα, ορισμένα… πραγματάκια που καλούνται να κάνουν και δεν τα έπραξαν τις προηγούμενες φορές στα παιχνίδια του μίνι πρωταθλήματος.

Το κυριότερο «θέμα» του ΟΦΗ μέχρι τώρα αφορά στην εικόνα του στα μετόπισθεν. Η αμυντική λειτουργία γενικότερα του Ομίλου δεν είναι η απαιτούμενη, όπως «μαρτυρούν», άλλωστε, ξεκάθαρα και οι αριθμοί.

Απέναντι, δηλαδή, σε Άρη, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχει δεχτεί 8 τέρματα, επίδοση κάθε άλλο παρά ικανοποιητική.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος, έτσι, οφείλει να εμφανιστεί πιο «σφιχτός» αμυντικά και για πρώτη φορά να μην δεχτεί γκολ στα πλέι οφ.

Και επιθετικά, βέβαια, χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια, αφού τα δύο γκολ που έχει πετύχει, δεν αποτελούν κάποιο «τρελό» νούμερο.

Ο ΟΦΗ, εξάλλου, στο δεύτερο ματς της σειράς στο «Γεντί Κουλέ» φιλοδοξεί να σπάσει το ρόδι και να σκοράρει για πρώτη φορά σε εντός έδρας συνάντηση, καθώς με την ΑΕΚ είχε μείνει στο μηδέν (0-2).

Ο Όμιλος, επίσης, θέλει ν’ αυξήσει τη διάρκεια του σε υψηλά στάνταρ απόδοσης, μιας και μέχρι τώρα του έχουν στοιχίσει αρκετά τα «νεκρά» του διαστήματα, ιδιαίτερα προς το τέλος των ημιχρόνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κυριαρχία δίνει κίνητρο στον ΟΦΗ

Προσοχή στην «παγίδα» του Παναθηναϊκού

Μέσα με Παναθηναϊκό και ο Μαρινάκης


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.