Τα μεταγραφικά «δώρα» του Βρέντζου και η άρνηση Τουτζάρη

SMS

Η ανάρτηση του πρώην διοικητικού ηγέτη του Εργοτέλη και οι μεταγραφές που δεν έγιναν

Ο Εργοτέλης όπως αναλύσαμε και σε προηγούμενα άρθρα μετά τον αγώνα με τα Τρίκαλα, δεν κατάφερε να σπάσει την κακοδαιμονία του Μαρτίου και δυστυχώς για την κρητική ομάδα, το αρνητικό σερί συνεχίστηκε. Η ομάδα του Ταουσιάνη μπορεί να έμεινε στην 4η θέση όμως πλέον έχει συγκάτοικο, ενώ η 7η Παναχαϊκή απέχει μόλις έναν ''τρίποντο'' διαφορά, μάλιστα υπάρχει και το μεταξύ τους ματς στην Πάτρα. Όλα αυτά τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος, με το ενδιαφέρον να μένει έντονο.

Ο στόχος της ομάδας είναι ακόμα ''ζωντανός'' όμως με ανάλογες εμφανίσεις, οι πιθανότητες δεν είναι πολλές. Σε όλη την απογοήτευση και την πικρία - μέσω ανακοινώσεων - από τους φιλάθλους της ομάδας, υπάρχει έντονος προβληματισμός για το τι φταίει και στο εσωτερικό της ομάδας ενώ η κουβέντα έχει ανοίξει για το γεγονός ότι η ομάδα δεν ενισχύθηκε όταν έπρεπε, παρά την 1η της θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Θυμίζω ότι στα τέλη Ιανουαρίου τονίζαμε ότι ''άμεσα, πρέπει να γίνουν δύο κινήσεις παικτών που μπορούν να βελτιώσουν το ρόστερ, στην μεσαία γραμμή και στην επίθεση'' και ότι ο Εργοτέλης ψάχτηκε αλλά όχι σοβαρά, όπως αποδείχθηκε.

Μετά την 5η σερί ήττα, στο θέμα της μεταγραφικής ''ενίσχυσης'' αναφέρθηκε και ο πρώην πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιώργος Βρέντζος. Μεταξύ άλλων τόνισε ότι ''προσφέρθηκε να συνεισφέρει οικονομικά χωρίς αντάλλαγμα όμως η διοίκηση θεώρησε ότι ο Εργοτέλης είναι πλήρης'' ανέφερε μεταξύ άλλων. Και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Βρέντζος είχε εκφράσει την διάθεση να ''προσφέρει'' δύο ποδοσφαιριστές στην ΠΑΕ όμως ο Γιώργος Τουτζάρης αρνήθηκε, θεωρώντας ότι η ομάδα αφενός είναι πλήρης, αφετέρου επειδή θα άλλαζαν τις ισορροπίες εντός γκρουπ.

φωτογραφία: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτός δεν είναι ο Εργοτέλης

Εργοτέλης-Τρίκαλα 2-3

Το πανόραμα της Super League 2

Τα highlights του αγώνα

Από το κακό στο χειρότερο ο Εργοτέλης

Ταουσιάνης: «Δεν υπήρχε πέναλτι, διαμόρφωσε το αποτέλεσμα»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.