Τελευταία προπόνηση και... ΠΑΣ για τον «τελικό»

08:12 | 20/02/2021

Ανακοινώνεται σήμερα η αποστολή του ΟΦΗ - ερωτηματικό τα πλάνα για το κυριακάτικο ματς

Στις 11 είναι προγραμματισμένη η σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ, από την οποία θα προκύψει η αποστολή που θα ταξιδέψει για τα Ιωάννινα για το δύσκολο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής. Τα πράγματα είναι γνωστά και δεδομένα: ο Όμιλος μετράει ένα αρνητικό σερί που κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει, ενώ την ίδια ώρα τα περιθώρια έχουν αρχίσει να στενεύουν επικίνδυνα στη βαθμολογία με τη Λαμία να... απειλεί. Γίνεται, λοιπόν, αντιληπτό ότι το παιχνίδι της Κυριακής είναι ακόμα ένας τελικός.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γιώργος Σίμος είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει τον Νέιρα που επιστρέφει, ενώ πάντα στα πλάνα του είναι ο Λουκ Καστάνιος και ο Τζόναθαν ντε Γκουζμάν. Όπως φαίνεται, είναι πιθανό να έχουμε αλλαγή συστήματος μετά από καιρό και να εγκαταλειφθεί αυτό με τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς πίσω, αν και τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένα. Τώρα, όμως, ο Σίμος έχει περισσότερες λύσεις σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του με μεγαλύτερη ηρεμία.

Το δεδομένο είναι ότι ο Καστάνιος θα ξεκινήσει βασικός και σε αυτό το ματς. Ο Ολλανδός φορ έδειξε την αξία του με τον Βόλο και έδειξε πόσο πολύ έλειψε από τον ΟΦΗ ένας κανονικός επιθετικός. Στα θετικά και η παρουσία του Σολίς, ο οποίος επιστρέφει και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Το μεσημέρι, λοιπόν, θα δούμε τους «εκλεκτούς» του Γιώργου Σίμου για το κυριακάτικο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΣ, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω είχε το μεσοβδόμαδο ματς κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.