Τη δουλειά σας εσείς

08:10 | 03/11/2019

Ο ΟΦΗ είναι πανέτοιμος για τη σημερινή πρόκληση που τον περιμένει στη Λάρισα (15:00 - Novasports 1).

Ο ΟΦΗ προχωρά όπως ξέρει. Αφήνει πίσω του ό,τι έχει κάνει έως τώρα, πόσω μάλλον την κακή εμφάνιση και την ήττα στην Καβάλα και επικεντρώνεται στο σημερινό παιχνίδι στο AEL FC Arena κόντρα στην επικίνδυνη και υπολογίσιμη Λάρισα.

Η κρητική ομάδα συνεχίζει την ανοδική της πορεία στη βαθμολογία της Super League και σήμερα, εφόσον φύγει με το διπλό, θα έχει την ευκαιρία να ξεφύγει από την Ξάνθη και να παραμείνει στην τρίτη θέση. Παράλληλα, θα πλησιάσει τον Ολυμπιακό που άφησε δύο βαθμούς στην Ξάνθη και θα είναι κοντά και στον ΠΑΟΚ που παίζει στην Τούμπα με τον Παναθηναϊκό.

Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Γιώργο Σίμο δεν λείπουν. Μάλιστα, θα είναι η πρώτη φορά εφέτος που θα κληθεί να παρατάξει την ομάδα του χωρίς τους «Διόσκουρους» Νέιρα και Μεγιάδο. Αυτό σημαίνει ότι αναμένεται να έχουμε αλλαγή στο κέντρο της άμυνας, με τον Κουτρουμπή να παίζει δίπλα στον Γιαννούλη και τον Νάστο να μετατοπίζεται στο κέντρο μαζί με τον Σακόρ. Όλα αυτά, βέβαια, είναι θεωρητικά, αφού την τελική απόφαση θα την πάρει ο τεχνικός του ΟΦΗ με βάση αυτά που έχει στο μυαλό του.

Θυμίζουμε ότι στην αποστολή του αγώνα για τους «βυσσινί» συμπεριλαμβάνονται οι: Σωτηρίου, Whalley, Δερμιτζάκης, Μαρινάκης, Braun, Γιαννούλης, Κουτρουμπής, Νάστος, Κοροβέσης, Σουρνάκης, Sakor, Στάικος, Nabi, Τσιλιανίδης, Ντίνας, Souza, Vaz, Semedo, Figueiredo και Μάνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η βαθμολογία στη Super League 1

Ο «σύμμαχος» του ΟΦΗ στη Λάρισα

Η αποστολή με ΑΕΛ και τα πλάνα από την τελευταία προπόνηση

Η αποστολή της ΑΕΛ για το ματς με τον ΟΦΗ

Γιαννούλης: «Πήραμε ένα μάθημα, κανένας δεν μας χαρίζει τίποτα!»

ΑΕΛ - ΟΦΗ: Οι ιστορίες πίσω από τα «κρητικά» διπλά

Super League: Τι ισχύει με πλέι οφ και πλέι άουτ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.