«Θα δώσω παραπάνω, λιγότερα αποκλείεται!»

20:39 | 07/08/2018

«Διψασμένος» για ποδόσφαιρο παρουσιάστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΟΦΗ ο Χρήστος Αραβίδης.

Ο 31χρονος επιθετικός τόνισε στο ofi1925.gr πως το διάστημα της αποχής του από τα γήπεδα δούλεψε αρκετά και δεν έχει μείνει πίσω και πρόσθεσε ότι θα δώσει στην ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου παραπάνω απ’ όσα περιμένει ο κόσμος.

«Δεν έχω μείνει πίσω. Έχω δουλέψει πολύ όλο αυτό το διάστημα. Θα μπω γρήγορα στο κλίμα της ομάδας και θα είμαι 100% έτοιμος όταν πρέπει», υποστήριξε αρχικά το νέο απόκτημα του ηρακλειώτικου συλλόγου.  

Για τους λόγους που επέλεξε τον ΟΦΗ, ο έμπειρος παίκτης είπε: «Μου αρέσει το κλίμα στην ομάδα και από τις επαφές που έκανα με τους ανθρώπους της ομάδας, τη διοίκηση και τον προπονητή, διέκρινα φερεγγυότητα και σοβαρότητα. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Αλετρά, για την προσπάθεια που έκανε να συμφωνήσουμε. Όπως επίσης και τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο, που έδειξε πόσο με ήθελε να έρθω. Εύχομαι μαζί με την ομάδα να πετύχουμε τους στόχους μας όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

Για την επιστροφή του στη… δράση επεσήμανε: «Το γήπεδο για μένα είναι ότι σημαντικότερο για τη ζωή μου. Με κάνει χαρούμενο που επιστρέφω και θα το κάνω σε μια ομάδα όπως ο ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ είναι μια πολύ σημαντική ομάδα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο με μεγάλη δυναμική και ανθρώπους που τη στηρίζουν. Έχει δείξει με το πέρασμα των χρόνων ότι επιτυγχάνει τα καλύτερα αποτελέσματα με τη βοήθεια του κόσμου».

Ο Αραβίδης έστειλε και το μήνυμα του στους φίλους των «ασπρόμαυρων»:  «Θα δείτε από μένα αυτά που ξέρει ο κόσμος. Θα δώσω παραπάνω, λιγότερα αποκλείεται!».

Ο νέος παίκτης του ΟΦΗ πέρασε το πρωί της Τρίτης (07/08) από ιατρικά και εργομετρικά τεστ και επισκέφτηκε το ΒΑΚ και το «Γεντί Κουλέ», ενώ πριν ξεκινήσει η απογευματινή προπόνηση είχε συζήτηση με τον Νίκο Παπαδόπουλο. Ο Αραβίδης ταξίδεψε στην Αθήνα και θα επιστρέψει την Τετάρτη (08/08) για ν’ αρχίσει προπονήσεις.

 

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.