Τα «ρέστα» του για Σαλίμι

20:20 | 13/08/2019

Ο ΟΦΗ πήρε τερματοφύλακα και πλέον το μεταγραφικό του «βάρος» πέφτει στα στόπερ και δη στον Σαλίμι.

Ο Όσκαρ Γουόλι έφτασε στο Ηράκλειο, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες και αποτελεί το νέο απόκτημα του ΟΦΗ. Οι «ασπρόμαυροι», δηλαδή, έκλεισαν άλλο ένα ανοικτό μέτωπο και κοιτάζουν μπροστά, καθώς έχουν ακόμη… πολλή δουλειά.

Τα κενά στο ρόστερ μπορεί να έχουν μειωθεί, ωστόσο οι περιπτώσεις που δουλεύουν οι άνθρωποι του ΟΦΗ δεν είναι εύκολες και θέλουν το χρόνο τους.

Για την ακρίβεια η προτεραιότητα πλέον για το ιστορικό σωματείο στο καλοκαιρινό «παζάρι» είναι ξεκάθαρη.

Η υπόθεση του Γιακουμάκη θα τραβήξει αρκετά, είτε θετικά ολοκληρωθεί, είτε αρνητικά, ο Αποστολόπουλος έχει ουσιαστικά αποκτηθεί, αλλά και ο ένας ακόμη παίκτης (πιθανότατα μεσοαμυντικός) που υπάρχει στα υπόψη του τεχνικού επιτελείου, δεν αποτελεί «κατεπείγουσα διαδικασία».

Αυτό σημαίνει πως το μεγαλύτερο πια «βάρος» θα δοθεί στην απόκτηση των δύο κεντρικών αμυντικών.

Η ανάγκη για τη διπλή προσθήκη στα μετόπισθεν είναι τεράστια για τον ΟΦΗ, όπου έχει ήδη ξεχωρίσει τους στόχους του.

Εδώ και αρκετές εβδομάδες τα ιρανικά ΜΜΕ είχαν αποκαλύψει το ενδιαφέρον του Ομίλου για τον Ιμάν Σαλίμι, ωστόσο η κατάσταση έχει δυσκολέψει αρκετά και η υπόθεση δεν είναι και τόσο απλή για τους «ασπρόμαυρους».

Από’ κει και πέρα, η περίπτωση του δεύτερου ξένου στόπερ δουλεύεται εδώ και ημέρες, οπότε δεν αποκλείεται να δρομολογηθούν άμεσα εξελίξεις.

Δεν μπορεί, βέβαια, να ειπωθεί με σιγουριά ποια μεταγραφή θα τελειώσει πρώτη. Του Σαλίμι ή ανάλογου βεληνεκούς ποδοσφαιριστή, αν τελικά «ναυαγήσει», ή του έτερου κεντρικού αμυντικού;

Θα γίνει νωρίτερα παίκτης του ΟΦΗ εκείνος που προορίζεται για το βασικό σχήμα και που θα μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω ή θα συμφωνήσει πιο πριν ο δεύτερος στην ιεραρχία στόχος;

Οι υποθέσεις προχωράνε παράλληλα, οι κινήσεις γίνονται προσεκτικά και χωρίς βιασύνη, αφού το ζητούμενο είναι να θωρακίσουν οι «ασπρόμαυροι» τα μετόπισθεν με ποιοτικές μονάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περνάει τα ιατρικά τεστ ο Γουόλι

Αυτός είναι ο τερματοφύλακας που θέλει ο ΟΦΗ

Πότε θα γίνει το Εργοτέλης-ΟΦΗ

Ανακοινώθηκε ο Γουάλι

Η... FM ανάλυση του Γουάλι

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.