Τι ισχύει με Παπαδόπουλο και την πιθανή τιμωρία

SMS
14:37 | 21/01/2019

Ποια τα δεδομένα σχετικά με την πιθανή κλήση σε απολογία και την τιμωρία του προπονητή του ΟΦΗ.

Το σοβαρό επεισόδιο που έλαβε χώρα στο Γεντί Κουλέ ανάμεσα στον Νίκο Παπαδόπουλο και τον γενικό αρχηγό του Παναιτωλικού, Χρήστο Κουτσοσπύρο είναι πολύ πιθανό να έχει συνέχεια, ειδικά μετά την αποκάλυψη του δεύτερου ότι κλήθηκε να καταθέσει στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Βέβαια, για να υπάρξει συνέχεια είτε πρέπει να παρέμβει αυτεπάγγελτα ο εισαγγελέας είτε να κληθεί, από τα αρμόδια όργανα, σε απολογία ο τεχνικός του ΟΦΗ. Kαι αν κληθεί σε απολογία θα παίξει ρόλο τι ακριβώς έχει γραφτεί τόσο στο φύλλο αγώνα όσο και στην έκθεση του παρατηρητή της αναμέτρησης.

Προς το παρόν, πάντως, από την πλευρά του ΟΦΗ δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση επ' αυτού.

Βάσει δεδομένων, ο προπονητής του ΟΦΗ κινδυνεύει με τις ποινές που αναγράφονται στο Άρθρο 11 του Πειθαρχικού Κώδικα. Πιο συγκεκριμένα, απειλείται «με χρηματική ποινή από πέντε χιλιάδες (5.000) ευρώ έως σαράντα χιλιάδες (40.000) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο ή τα αποδυτήρια από έναν (1) μήνα έως έξι (6) μήνες ή το ανάλογο διάστημα σε αγωνιστικές ημέρες».

Με πρόστιμο, με βάση τους κανονισμούς, κινδυνεύει και η ομάδα του ΟΦΗ, αλλά επί της ουσίας δεν υπάρχει ακόμη κάτι, σίγουρα όμως είναι μία υπόθεση που έχει «ψωμί». Ειδικά από τη στιγμή που ο παρενέβη ο εισαγγελάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιατί «χάλασε» το μυαλό του Παπαδόπουλου

Κουτσοσπύρος: «Με κάλεσε ο εισαγγελέας για το επεισόδιο με Παπαδόπουλο»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.