Τι περιμένει ο Νιόπλιας στην Ολλανδία

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ αναχωρεί σήμερα για την Ολλανδία έχοντας ολοκληρώσει μόλις μία μεταγραφή. Ας δούμε τι περιμένει ο Νιόπλιας.

Στην Ολλανδία θα ταξιδέψει σήμερα το μεσημέρι (16:30) ο ΟΦΗ εκεί όπου θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και θα δώσει 4 φιλικά. Το πρώτο είναι αυτό με την Ουτρέχτη στις 17:00 την ερχόμενη Τετάρτη 20 Ιουλίου.

Η αποστολή του Ομίλου θα μπει στο αεροπλάνο με δύο νέα πρόσωπα. Το μεταγραφικό απόκτημα, τον Σενεγαλέζο χαφ Ασάν Ντιουσέ και τον υπό δοκιμή 18χρονο Κροάτη δεξιό μπακ Φίλιπ Πόμπι.

Επί της ουσίας ο ΟΦΗ έχει κάνει μόνο μία μεταγραφή και πάμε να δούμε τις ελλείψεις του και τι περιμένει ο Νίκος Νιόπλιας να του έρθει στην Ολλανδία.

Αριστερός μπακ

Εκεί εντοπίζεται το μεγαλύτερο θέμα αφού πλην του Κώστα Μπαλογιάννη (και του Γιαννούλη ως λύση ανάγκης) μετά ακολουθεί... το χάος. Κοροβέσης και Λυμπεράκης αποχώρησαν και ο ΟΦΗ είναι επιτακτική ανάγκη να ενισχυθεί σε αυτή τη θέση.

Αριστερό εξτρέμ

Με την υπόθεση του Λάζαρου Λάμπρου να εκκρεμεί και τον Λισάντο Σεμέντο να καταλήγει στην Ολλανδία, ο Νιόπλιας έχει μόνο τον Γρίβα. Και ο φαν Ντάινεν μπορεί να παίξει εκεί και ουσιαστικά να... καλύψει τρύπες στα φιλικά μέχρι να έρθει η μεταγραφή. Και σε αυτή τη θέση παρουσιάζεται σημαντικό πρόβλημα. Αντίθετα, στα δεξιά υπάρχει ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, αλλά και ο Φιόριν Ντουρμισάι που μπορεί να αγωνιστεί ως δεξί εξτρέμ. Υπάρχει φυσικά και ο Καμάου, αλλά δεν είναι στις πρώτες επιλογές του Έλληνα προπονητή

Επίθεση

Μόνο ο Ντουρμισάι υπάρχει τούτη τη στιγμή ως φορ. Ο Φελίπε χάθηκε και ο ΟΦΗ πάει για άλλα. Μόνο μία λύση έχει μπροστά ο Νιόπλιας (άντε να υπολογίσουμε και τον φαν Ντάινεν) και οι επικεφαλής καλούνται να βρουν το συντομότερο δυνατό τον αντικαταστάτη του Φελίπε με έναν τουλάχιστον ισάξιό του.

Τι άλλο θέλει ο ΟΦΗ

Θέλει ακόμη έναν στόπερ και θέλει έναν δεξιό μπακ. Στα χαφ μετά τον Ντιουσέ οι προσθήκες έκλεισαν. Αποκτήθηκε ακόμη ένας αμυντικός μέσος για να πλαισιώσει τον Μεγιάδο και να προστεθεί στην πλειάδα των χαφ που διαθέτει η Κρητική ομάδα και είναι υψηλού επιπέδου.

Η σούμα

Ο ΟΦΗ πάει για 5+1 παίκτες. Αποκτήθηκε αμυντικός χαφ, θέλει στόπερ, και ακραία μπακ, θέλει εξτρέμ, θέλει και επιθετικό. Ο «συν ένας» είναι ο Λάζαρος Λάμπρου ανάλογα πως θα εξελιχθεί αυτή η υπόθεση και τι θα κάνει η πλευρά του ΠΑΟΚ.

Εν κατακλείδι, ο Όμιλος ταξιδεύει στην Ολλανδία έχοντας αρκετά κενά να καλύψει και ο Νιόπλιας θα δουλέψει με αυτούς που έχει (με τους οποίους μια χαρά βγαίνει η προετοιμασία) περιμένοντας να έρθουν τα νέα αποκτήματα για να «κουμπώσουν» με την υπόλοιπη ομάδα και να κλείσει εφέτος το μεταγραφικό παζάρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το Κατάρ «πιέζει» τον ΟΦΗ

Ντιουσέ: «Μέσω του ΟΦΗ θέλω να ανέβω ξανά επίπεδο»

Δοκιμάζεται 18χρονος Κροάτης στον ΟΦΗ

«Χρυσή» συμφωνία ΟΦΗ - Σπαλ για τον 16χρονο Φώτη Κουτσουπιά!


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.