Το αήττητο της παραμονής!

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ πρέπει να διατηρήσει το σερί του για να παραμείνει σε θέση ισχύος έναντι της Λάρισας.

Μπορεί ο Όμιλος να μην έχει ακόμη χάσει στη διαδικασία των πλέι άουτ, ωστόσο δυσκολεύεται να κερδίσει και γι' αυτόν τον λόγο πρέπει να κάνει και νίκες για να καταφέρει να πετύχει τον στόχο της σωτηρίας.

Μία από τις ομάδες, άλλωστε, που διατηρούνται αήττητες έως τώρα στη διαδικασία είναι και η ΑΕΛ, στοιχείο που δίνει ακόμη πιο μεγάλο ενδιαφέρον στο μεταξύ τους σαββατιάτικο (24/04) αντάμωμα.

Το συγκρότημα του Νίκου Νιόπλια ίσως και να παίζει το ματς της χρονιάς απέναντι στους Θεσσαλούς και το βασικό ζητούμενο είναι να τους κρατήσει πιο κάτω στη γενική κατάταξη.

Οι "βυσσινί" βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής (-1) από τον ηρακλειώτικο σύλλογο και με τα αποτελέσματα που φέρνουν, δεν του επιτρέπουν να αισθανθεί ασφαλής.

Ο 56χρονος τεχνικός χαρακτήρισε "τελικούς" όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια των "ασπρόμαυρων" και έχει μάλλον δίκιο.

Η συνάντηση κόντρα στη Λάρισα, πάντως, είναι ιδιαιτέρως κομβική, καθώς σε περίπτωση που ο ΟΦΗ διατηρήσει το αήττητο του θα έχει μπορέσει ν' αφήσει χαμηλότερα τη Λάρισα, που είναι η μία εκ των δύο βασικών διεκδικητών για την απευθείας παραμονή.

Αν, μάλιστα, έρθει το "διπλό", τότε ο Όμιλος κάνει αποφασιστικό "βήμα" για να παραμείνει στη Super League 1. Όπως και να' χει, αν αποφύγει την ήττα στο "Αλκαζάρ" θ' αποκτήσει και ψυχολογικό πλεονέκτημα έναντι του συνόλου του Φέστα.

Γιατί έστω και μ' αυτό το μικρό... μαξιλαράκι βάζει έξτρα πίεση στους Θεσσαλούς και τους στερεί τη δυνατότητα να βρεθούν για πρώτη φορά μετά από καιρό σε τροχιάς σωτηρίας χωρίς μπαράζ.

Και όσο φυσικά πλησιάζει το φινάλε, το άγχος θα μεγαλώνει για όλους, οπότε θα είναι σπουδαίο για τον ΟΦΗ να πάρει βαθμό ή βαθμούς για άλλη μία αγωνιστική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νιόπλιας: «Δύσκολο για μας, αλλά και για τον αντίπαλο»

Μανόλης Γρηγοράκης: «Τύμπανα, σημαίες, καπνογόνα...»

Το «διάβασμα» της ΑΕΛ και τα «όπλα» του Νιόπλια

Οι δύο σκέψεις του Νιόπλια για το «Αλκαζάρ»


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.