Το δημοσίευμα του Capitano, η διάψευση και η... ανακοίνωση!

SMS
19:21 | 18/06/2018

Η ομάδα του Δειλινού ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξανδρου Σπηλιόπουλου

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στις 5 Ιουνίου, το Capitano.gr μέσα από το αποκλειστικό δημοσίευμα, ανέφερε την συμφωνία Δειλινού - ΑΟΧ Πεδιάδας για τον Αλέξανδρο Σπηλιόπουλο. Μάλιστα, το συγκεκριμένο δημοσίευμα έκανε λόγο και για δεύτερο παίκτη από την ομάδα της Χερσονήσου, και ενδιαφέρει τον Γιώργο Γωνιωτάκη.

Έπειτα από αρκετές ημέρες... αναμονής αλλά και ενόχλησης από τους διοικούντες (και όχι μόνο) της Πεδιάδας για το δημοσίευμα, ήρθε η επίσημη διάψευση η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ''καμία ομάδα δεν έχει συζητήσει για μεταγραφή παίκτη της ΑΟΧ Πεδιάδας''.

Μέχρι εδώ, όλα καλά. Τα πράγματα όμως αρχίζουν να... μπερδεύουν και να επιβεβαιώνουν το δημοσίευμα του Capitano.gr, μιας αφού πριν από λίγα λεπτά, το απόγευμα της Δευτέρας, το Δειλινό ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξανδρου Σπηλιόπουλου. 

''Το Α.Ο. ΔΕΙΛΙΝΟ ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Αλέξανδρου Σπηλιόπουλου με υποσχετική ενός χρόνου από την ομάδα Α.Ο. ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ ΣΑΜΟΥ! Ο 20χρονος αθλητής με ύψος 1.98 αγωνιζόταν 2 χρόνια με την φανέλα της Πεδιάδας Α.Ο.Χ. και από την φετινή χρονιά θα ενισχύει τις προσπάθειες της ομάδας μας στην Γ' Εθνική κατηγορία...'' αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των ''πράσινων'' του Ηρακλείου.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.