Το… έξτρα κίνητρο του Γιακουμάκη

SMS
19:52 | 05/02/2019

Ο Γιακουμάκης θέλει να… δείξει στο ΟΑΚΑ αφενός για βοηθήσει τον ΟΦΗ και αφετέρου για να στείλει το… μήνυμα του στην ΑΕΚ.

Ο 25χρονος φορ θα τεθεί αντιμέτωπος κόντρα στην ομάδα από την οποία προέρχεται και παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στον Όμιλο. Ο δυναμικός επιθετικός θ’ αγωνιστεί κανονικά απέναντι στην Ένωση, καθώς δε μπήκε σχετικός όρος για να μην παίξει στο πλαίσιο της μετακίνησης του από τους «κιτρινόμαυρους» στον ηρακλειώτικο σύλλογο.

Ο «Γιακούμ», έτσι, θα έχει υψηλά κίνητρα στο παιχνίδι. Θα ψάξει πρώτα απ’ όλα μια καλή εμφάνιση για να βοηθήσει το σύνολο του Χάιμε Βέρα στην προσπάθεια του για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο νεαρός παίκτης έχει κάνει αρκετά καλό ξεκίνημα με τους «ασπρόμαυρους», αλλά του λείπει το γκολ προς το παρόν.

Είναι στις φάσεις, παρουσιάζει μεγάλη διάθεση και πάθος και σίγουρα έχει… χαλαστεί, που δεν έχει καταφέρει ακόμη ν’ ανοίξει λογαριασμό με τον ΟΦΗ. Θέλει, έτσι, σίγουρα να είναι πολύτιμος για την ομάδα του μέσα στο ΟΑΚΑ.

Από την άλλη πλευρά, η αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ αποτελεί μια ευκαιρία για εκείνον. Μέσα από μια καλή παρουσία στο ματς ο Γιακουμάκης θα έχει τη δυνατότητα να στείλει το… μήνυμα του στο «δικέφαλο».

Είναι αλήθεια ότι στην Ένωση δεν πήρε τις ευκαιρίες που του αναλογούσαν και ποτέ δεν του δόθηκε ουσιαστικά ο… χώρος να δείξει ότι αξίζει ν’ αγωνίζεται στους «κιτρινόμαυρους». Στο διάστημα της θητείας του στην ΑΕΚ δεν αισθάνθηκε ποτέ βασική μονάδα.

Θα είναι, έτσι, το πρόσωπο της συνάντησης της Κυριακής (10/02) και με την εικόνα του μπορεί να γίνει ο πρωταγωνιστής. Ό, τι κι αν συμβεί το ερχόμενο καλοκαίρι. Είτε, δηλαδή, συνεχίσει στον ΟΦΗ, είτε επιστρέψει στην Ένωση.

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.