Το «λίφτινγκ» στο Παγκρήτιο θα ξεπεράσει τις 700 χιλ. ευρώ!

SMS

Το κόστος των εργασιών αναμένεται να ξεπεράσει κατά πολύ τις αρχικές εκτιμήσεις

Πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση στη Λότζια ανάμεσα στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου, τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, τον Δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό αλλά και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκο Τζώρτζογλου. Μετά από αυτήν, ο πρόεδρος της ΕΠΟ επισημοποίησε ότι το Παγκρήτιο θα είναι η νέα έδρα της Εθνικής για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ενώ αργότερα επισκέφτηκε το στάδιο για να δει από κοντά την εξέλιξη των εργασιών.

Μπορεί οι αρχικές εκτιμήσεις να άγγιζαν τις 500.000 ευρώ όμως οι τελευταίες συναντήσεις και οι νεότερες εξελίξεις γύρω από το θέμα αναφέρει ότι το κόστος θα ξεπεράσει κατά πολύ τα πρώτα δεδομένα. Συγκεκριμένα, πληροφορίες αναφέρουν ότι συνολικά το κόστος των εργασιών που απαιτούνται για να αλλάξει μορφή το Παγκρήτιο ίσως ξεπεράσει και τις 700.000 ευρώ! Θυμίζουμε ότι το κόστος θα του αναλάβουν από κοινού η ΕΠΟ, η Περιφέρεια Κρήτης και ο Δήμος Ηρακλείου. Ίσως, υπάρξει και οικονομική βοήθεια από την UEFA.

Με προτεραιότητα να είναι έτοιμο το γήπεδο στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της Εθνικής απέναντι στην Ιταλία (8 Ιουνίου), τα έργα έχουν ξεκινήσει και αναμένεται να ενταθούν το επόμενο διάστημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Και επίσημα στο Παγκρήτιο η Εθνική!

Τι δήλωσαν Λαμπρινός και Αρναουτάκης για το Παγκρήτιο

To Παγκρήτιο, η Εθνική και η καταλυτική παρέμβαση της Περιφέρειας

Η Εθνική, ο Αναστασιάδης και το... Παγκρήτιο

Βαρδαβάς: «Με μεγάλη χαρά η Κρήτη θα υποδεχτεί την Εθνική»

Επιβεβαίωση Capitano.gr για το Παγκρήτιο

Αυτά ζήτησε η UEFA για το Παγκρήτιο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.