Το Παγκρήτιο και οι άλλες περιπτώσεις

SMS
20:30 | 19/11/2018

Το Παγκρήτιο παραμένει σε πρώτο πλάνο για τη νέα έδρα της Εθνικής, ωστόσο εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις.

Με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας στο Nations League αρχίζει και η μεγάλη κουβέντα για τη νέα έδρα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. 

Το δεδομένο τούτη τη στιγμή είναι ότι η ελληνική ομάδα αποχωρεί από το αχανές και "αφιλόξενο" ΟΑΚΑ, ωστόσο παραμένει ερωτηματικό η τελική επιλογή της ΕΠΟ.

Οπως είναι γνωστό, αυτή θα γίνει σε συνεργασία με τον Αγγελο Αναστασιάδη, όπως επίσης είναι γνωστό πως το Παγκρήτιο αποτελεί την επιλογή που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να είναι το "σπίτι" της Εθνικής.

Ωστόσο, όπως έχουμε τονίσει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ, το Παγκρήτιο δεν είναι το μόνο στάδιο που "παίζει", αφού τις τελευταίες μέρες συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες η επιστροφή στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Η διαφορά έχει να κάνει ως προς το ποιο γήπεδο θα είναι η βασική έδρα και ποιο θα χρησιμοποιείται ως εναλλακτική λύση, αφού στην ΕΠΟ δεν θέλουν τα παιχνίδια των προκριματικών του Euro να γίνονται σε ένα μόνο γήπεδο.

Δηλαδή, για παράδειγμα, μπορεί κάποια ματς του ομίλου να γίνονται στο Παγκρήτιο και κάποια άλλα στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ενώ δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να δηλωθεί το AEL FC Arena.

Θυμίζουμε ότι η ΕΠΟ πρέπει να δηλώσει στην UEFA τουλάχιστον δύο γήπεδα. Από εκεί και πέρα, έχει το δικαίωμα να δηλώσει και περισσότερα. Οπως, για παράδειγμα, η Εθνική Ισπανίας που τα εντός έδρας παιχνίδια τα δίνει σε διαφορετικές έδρες.

Ωστόσο, στην ΕΠΟ, πάντα με τα τωρινά δεδομένα, πηγαίνουν στη λύση των δύο γηπέδων, με το Παγκρήτιο να παραμένει σε πρώτο πλάνο και να αναζητείται το δεύτερο γήπεδο. Μένει να δούμε αν η περίπτωση επιστροφής στο γήπεδο Καραϊσκάκη συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες ή θα επιλεγεί άλλη λύση.

Ολα αυτά θα γίνουν γνωστά μέχρι τέλη Νοεμβρίου, αφού στις 2 Δεκεμβρίου είναι η κλήρωση της προκριματικής φάσης του Euro.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.