Το παίρνει πάνω του ο Μπούσης για τον κόσμο στα γήπεδα

ΟΦΗ

Ο Μπούσης, η απουσία του κόσμου, το θέμα των διαρκείας, η οικονομική ζημιά και ο Χαρδαλιάς

Το ποστάρισμα του Μπούση στα σόσιαλ μίντια με αφορμή τις δηλώσεις του κ.Χαρδαλιά για τον κόσμο στα γήπεδα, δεν ήταν τυχαίο. Το αφεντικό του ΟΦΗ δεν έχει κρύψει την ενόχλησή του για το γεγονός ότι οι υγειονομικές αρχές δεν έδωσαν το «ok» στα πλέι οφ στην πρόταση του ΟΦΗ για 20% παρουσίας φιλάθλων στα γήπεδα ούτε στο ματς με τον Ολυμπιακό στο «Γεντί Κουλέ».

Ο ΟΦΗ εξ αρχής ήταν η μοναδική ομάδα που «σήκωσε» το όλο θέμα και ασχολήθηκε σοβαρά με αυτό. Και δεν το έκανε μόνο για το τώρα, αλλά και για το αύριο. Με γνώμονα το επόμενο πρωτάθλημα και το πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί ο κορωνοϊός με δεδομένο ότι, όπως όλα δείχνουν, αν δεν βρεθεί το εμβόλιο ή αν δεν γίνει ελεγχόμενη η κατάσταση δεν θα δούμε γεμάτα γήπεδα. Το είπε ξεκάθαρα ο Νίκος Χαρδαλιάς στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης, αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός ποσοστού παρουσίας του κόσμου στο νέο πρωτάθλημα. Η τοποθέτησή του, πάντως, ήταν διπλωματική.

Σε αντίθεση με τον υφυπουργό, ο Μιχάλης Μπούσης ήταν ξεκάθαρος. Άσκησε έντονη κριτική και δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για το ενδεχόμενο να παραμείνουν και τη νέα σεζόν τα γήπεδα άδεια. Η οικονομική ζημιά θα είναι μεγάλη -με δεδομένο ότι δεν θα υπάρχουν διαρκείας- αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο ΟΦΗ θα το βάλει κάτω.

Το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε στο συμβούλιο της Λίγκας τη Δευτέρα με την πλευρά του ΟΦΗ να τονίζει την αναγκαιότητα να συνεχιστεί η προσπάθεια ώστε να πειστούν οι υγειονομικές αρχές. Ο Όμιλος είναι ιδιαίτερα οργανωμένος και διαβασμένος, αφού έτσι κι αλλιώς η ιδέα ήταν δική του για το περίφημο 20%. Και όπως είναι λογικό, αυτό ήθελε να εφαρμοστεί από εφέτος, έστω σε ένα παιχνίδι, για να δουν οι επικεφαλής το θέμα των διαρκείας για τη νέα χρονιά. Να υπήρχε, δηλαδή, ένας μπούσουλας ώστε να προχωρήσουν στην έκδοση ενός συγκεκριμένου αριθμού και ενός συγκεκριμένου πακέτου. Τώρα, όλα παραμένουν στον «αέρα» και ο ΟΦΗ, αλλά και όλες οι ομάδες προχωρούν χωρίς να υπολογίζουν τα έσοδα από τα εισιτήρια διαρκείας που δεν κυκλοφορούν (υπό κανονικές συνθήκες ο ΟΦΗ θα είχε ήδη ανακοινώσει τα πακέτα για την επόμενη περίοδο).

Ο Μπούσης, λοιπόν, δεν πρόκειται να το εγκαταλείψει το όλο θέμα. Και φάνηκε τόσο από το ποστάρισμά του όσο και από την παρουσία του στο συμβούλιο. Ευθύς, χωρίς υπεκφυγές, κατευθείαν στον πυρήνα των προβλημάτων που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και ένα από τα προβλήματα είναι η απουσία του κόσμου από τις εξέδρες κάτι που γιγαντώνει τις ζημιές των ΠΑΕ. Ο μεγαλομέτοχος της κρητικής ΠΑΕ θα το παλέψει ελπίζοντας στη δικαίωση όλων των ομάδων ώστε να επιστρέψει το άθλημα σε -έστω μερική- κανονικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι είπε ο Χαρδαλιάς για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα

Ξέσπασε με Χαρδαλιά ο Μπούσης

«Δεν μπορεί να είμαστε εμείς το πιο αστείο πρωτάθλημα!»

Ο ΟΦΗ στην ειδική επιτροπή για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα

Άρθρο: Ο Μπούσης που τους χρειαζόταν...

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.